Ultima actualizare: ieri, 20:12
Divertisment

Află ce spun stelele: Horoscopul anului 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru anul 2012, asa cum ne sunt ele prezentate de www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie al dr. Nicoleta Svarlefus, astrolog si life coach. 

Berbec 

Tu o să mai auzi vreo 7 ani de acum înainte acelaşi refren: Uranus în zodia ta. Cam atât durează perioada de redefinire a personalităţii tale. Eşti într-o etapă de continuă căutare a ceva, de multe ori nu ştii nici tu precis ce. Şi chiar dacă ai parte de perioade în care ţi se pare că nu se întâmplă nimic notabil în viaţa ta, apar evenimente care te dau cu totul peste cap. Din senin, lucrurile pot lua întorsături la care nu te aşteptai cât de puţin. Tot anul eşti plin de curaj, de iniţiativă, de planuri măreţe şi îndrăzneţe, pe care le pui în practică în salturi. În viaţa ta, lucrurile se petrec spontan, apar momente de explozie personală urmate de o schimbare de direcţie imposibil de anticipat. 

Sloganul anului 

Aminteşte-ţi şi la bine, şi la greu, că cineva, acolo sus, te iubeşte! 

Taur 

Tu eşti în continuare răsfăţat de prezenţa lui Jupiter în zodia ta până pe 11 iunie, care îţi asigură o protecţie divină şi o predispoziţie spre succes pe toate liniile. Numai că tu te afli în faţa unei mese îmbelşugate şi, din prea multă comoditate (să fim respectuoşi şi să nu zicem “delăsare”), nu îţi vine nici să întinzi mâna ca să te înfrupţi, aşteptând toul de-a gata. Aşadar, prima jumătate de an te cam pune faţă în faţă cu reversul răsfăţului. Îţi poate merge bine atâta timp cât nu laşi pe altul ce poţi face chiar tu şi cât nu laşi pe mâine ce puteai face încă de ieri. Cel mai mare duşman al tău este confortul, locul călduţ din care nu vrei să te mişti. În luna martie, când este activ trigonul Jupiter-Pluto, ai cele mai mari şanse să schimbi ceva, să ieşi din stagnare, să nu te mai complaci. De putut poţi, mai rămâne să şi vrei să faci ceva pentru tine. 

Sloganul anului 

Dumnezeu îţi dă, dar în traistă trebuie să-ţi bagi singur! 

Gemeni 

Până pe 11 iunie, cât timp Jupiter îşi continuă mersul prin Taur, te poţi confrunta cu o serie de privaţiuni sau de blocaje. Şi nu e ceva ce ţine de tine, ci de circumstanţe, de situaţii care nu depind de tine, de încercările altora care te afectează indirect şi pe tine. Cu toate acestea, ai un noroc providenţial, pentru că momentele în care te simţi descoperit sunt urmate de ajutoare care îţi vin de unde nici nu te aştepţi. Din 11 iunie şi până la finalul anului, Jupiter te face să îţi depăşeşti orice limite. Ajuns în zodia ta, Marele Benefic îţi readuce definitiv zâmbetul pe buze şi îţi dă forţa de a-ţi fixa obiective pe care să le urmezi. Astrologic, începe anul tău, iar mijloacele prin care ai puterea de a obţine tot ce vrei sunt comunicarea, schimburile, drumurile, absolvirea unor examene, arta de a convinge, tranzacţiile, afirmarea de sine, lucrul cu publicul. Vei putea privi viaţa ca pe un joc, în care vei reuşi să-i atragi şi pe ceilalţi. Tu dai tonul. Nimic nu mai pare exagerat de serios sau de rigid şi totul devine posibil. Te adaptezi la orice fel de condiţii şi de oameni. 

Sloganul anului 

Ţine-te de mână cu cineva, ca să nu te pierzi! 

Rac 

Până la începutul lunii iunie, cu Jupiter în Taur, tu îţi reconfigurezi viitorul. Tot ce faci are parcă legătură cu ziua de mâine sau cu perspectivele pe termen lung. Atenţie foarte mare să nu pierzi din vedere singurul moment care contează cu adevărat, clipa de acum. Cu gândurile mereu departe, să nu cumva să uiţi să te bucuri de prezent! În prima parte a anului, atragi uşor persoane care te pot ajuta sau care pot să-ţi deschidă uşi. Contează pe prieteni şi pe oamenii cu influenţă! Până pe 5 octombrie, se pot redeschide capitole din trecutul tău, aşa că e bine să extragi maximul de înţelepciune din fiecare experienţă. Altfel, nu vei face decât să repeţi lecţii fără să înveţi nimic. Ai timp să ieşi din nişte tipare de comportament, să nu mai calci pe urme pe care ai mai fost sau, mai grav, să nu mai repeţi greşeli pe care le-au făcut şi părinţii tăi. 

Sloganul anului 

Bazează-te pe ceilalţi, dar nu lua problemele lor asupra ta! 

Leu 

Anul acesta pare a fi unul dual pentru tine. Dificultatea va consta în reconcilierea contrariilor, pentru că îţi poate fi destul de greu să mulţumeşti pe toată lumea în acelaşi timp. Nu prea reuşeşti să trăieşti în totalitate, să reuneşti toate aspectele vieţii simultan, sub aceaşi cupolă. Practic, va trebui să faci alegeri şi să-ţi stabileşti priorităţi, numai că vei fi nevoit să renunţi la o parte din tine. Periodic, viaţa de familie te va face să dai un pas înapoi în carieră, iar ascensiunea profesională te va forţa să-i neglijezi pe cei dragi. Lucrurile vin pentru tine pe rând, în rate, de aceea e bine să conştientizezi şi să accepţi că, pentru a dezvolta o latură a personalităţii tale, trebuie să laşi pe locul al doilea o altă parte din tine la fel de importantă. 

Sloganul anului 

Ajută-i pe ceilalţi, ca să te ajuţi pe tine! 

Fecioara 

Prima jumătate de an te face să te lupţi cu tine, mai precis, cu limitele pe care ţi le impui singur. Marte în zodia ta până pe 3 iulie îţi pune la încercare încrederea în forţele proprii. Perfecţionismul devine o barieră peste care trebuie să treci, e cazul să conştientizezi că eşti deja suficient de bun, de frumos şi de capabil pentru a trece la acţiune. De câte ori eziţi sau amâni ceva ce puteai să faci de mult, îţi dai singur cu stângul în dreptul. Nu mai aştepta confirmări din experior! E timpul să vezi în tine frumuseţe şi perfecţiune fără ca altcineva să te încurajeze! Mai ales pe retrogradarea lui Marte, între 23 ianuarie şi 13 aprilie, va trebui să tragi de tine, să îţi înfrângi teama şi timiditatea, să ieşi în faţă! Dacă într-adevăr crezi că poţi, poţi. Nu încerca să demonstrezi nimănui nimic! E treaba ta cu tine! A doua jumătate a anului te poate recompensa pentru depăşirea propriilor blocaje. 

Sloganul anului 

Descoperă-ţi puterea şi îndrăzneşte să fii tu însuţi! 

Balanta 

La tine durează şi anul acesta procesul descoperirii de sine. Întrebarea “Cine sunt eu?” ţi-o tot pui de vreo doi ani încoace, iar până pe 5 octombrie încă mai ai timp să găseşti răspunsul. Atât mai stă Saturn în zodia ta, iar toate provocările la care te supune au rolul de a te face să conştientizezi unde te afli, dacă eşti pe drumul cel bun, dacă ceea ce faci ţi se potriveşte. Chiar dacă eşti înclinat să vezi latura serioasă a lucrurilor şi, deseori, să priveşti lumea în culori mai sumbre, ai trei sferturi de an la dispoziţie să îţi priveşti în faţă fricile şi să îţi conştientizezi valoarea. Te vezi poate mai mic şi mai puţin important decât eşti, dar asta nu face decât să-ţi tempereze orgoliul. La finalul acestui tranzit, te vei putea simţi mai stăpân pe tine, vei fi mai dispus să cedezi controlul asupra celorlalţi şi vei scăpa de stările melancolice în care mai cazi. Ultimele luni ale anului pot demonstra că, în cazul tău, a avut loc o schimbare la faţă. 

Sloganul anului 

Învaţă să te iubeşti şi să te accepţi pe tine! 

Scorpion 

Tu ai un respiro astral până în vară, când cel mai indicat este să laşi lucrurile să se întâmple de la sine şi să accepţi tot ce vine spre tine. Din 23 august încolo, devine imperativ să iei frâiele în mâini. O să simţi din nou pe propria piele gustul puterii personale, al deciziilor care îi afectează şi pe cei din jurul tău, dar şi al asumării răspunderii ce decurge din iniţiativele tale. Între 23 august şi 7 octombrie, Marte în zodia ta face din tine o bombă de energie. Eşti hotărât să-ţi răstorni viaţa cu susul în jos dacă e nevoie. Ai forţă, curaj, energie, toate ingredientele. Puţină răbdare şi cumpătare îţi mai lipsesc… Iar cum din 30 august vine Nodul Nord la tine acasă, chiar că va trebui să te bazezi doar pe tine dacă vrei să dai lovitura. Acţiunile pe cont propriu vor fi cele care contează. Puterea de a te transforma şi de a pune lumea în mişcare e în tine. Depinde dacă o foloseşti constructiv sau distructiv. Saturn în Scorpion, din 5 octombrie, îţi mai pune câte o frână şi vine cu piedici absolut necesare, pentru că altfel, dacă ai rămâne cu piciorul doar pe acceleraţie, drumurile tale ar sfârşi prea des în câte o prăpastie. 

Sloganul anului 

Ca să-ţi controlezi viaţa, acceptă că nu poţi controla totul! 

Sagetator 

Nodul Nord aflat în continuare în zodia ta până pe 30 august îţi indică direcţia de urmat: renunţarea la stările de dependenţă şi la ataşamente. Nu e deloc timpul să te bazezi pe ceilalţi, să aştepţi marea cu sarea din partea lor, să stai la mâna alcuiva, indiferent că e vorba de partener de viaţă, părinţi, copii etc. Până la finalul verii, starea ta generală de bine pe toate planurile (relaţii, carieră, sănătate) depinde de capacitatea ta de a te mobiliza şi de a privi viaţa ca pe o problemă personală pe care nu ţi-o poate rezolva nimeni în afară de tine. Chiar dacă te sprijini pe ceilalţi, important e să nu ajungi să depinzi de ei, să te complaci cu confortul care îţi vine de la altul. Dacă trece şi vara iar tu tot te scalzi în apele altora, între 7 octombrie şi 17 noiembrie, cu Marte în zodia ta, nu mai ai nicio scuză dacă nu iei decizii care să îţi mişte viaţa din loc! 

Sloganul anului 

Contează pe forţele proprii şi ascultă-ţi corpul! 

Capricorn 

Continuă pentru tine şi anul acesta o perioadă paradoxală a vieţii tale. De când a intrat Nodul Nord în Săgetător, ţi se petrec tot felul de lucruri misterioase, de evenimente al căror sens îţi scapă şi pe care cu greu le pui cap la cap. Viaţa pare un mister, iar pe alocuri, chiar o nebuloasă. Până pe 30 august, de fapt, ţi se oferă prijelul astral de a te întoarce la credinţă, la Dumnezeu, prin revelarea legilor subtile după care funcţionează întregul Univers. Tot ce ţi se întâmplă are acum rolul de a-ţi trezi conştiinţa, de a-ţi accelera evoluţia spirituală. Plata este renunţarea la ego, la vanitate, la dorinţa de a deţine puterea, controlul. Cu cât te opui, cu atât eşti lovit mai puternic. Cu cât accepţi tot ce ţi se întâmplă şi iei totul aşa cum vine, cu atât eşti împins mai repede înainte. Iar în asta contă paradoxul. Toate blocajele, provocările, şuturile, dar şi darurile, oamenii, surprizele de care ai parte au menirea de a te scoate dintr-o atitudine rigidă şi de a te face să retrăieşti trecutul într-o lumină nouă, care să te vindece de greşeli repetate şi de obişnuinţe. În 2012, eşti ca un pui căruia i-a venit vremea să iasă din coaja oului! 

Sloganul anului 

Simte din nou gustul vieţii şi mirosul succesului! 

Varsator 

O singură lună pe anul acesta te simţi mai debusolat, chiar prima la rând, cât Neptun mai stă în zodia ta. Te mai laşi purtat de vânt şi ai nevoie de altcineva să vezi direcţia corectă, deoarece te cam împrăştii în prea multe direcţii. Numai că ianuarie trece repede şi face uitată bâjbâiala. Ai mână liberă să-ţi croieşti viitorul cum îţi place ţie. Până pe 30 august, cu Nodul Nord în Săgetător, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a putea să-ţi concretizezi proiectele. Visurile şi aspiraţiile tale sunt cu un pas mai aproape de tine. Implicarea ta în grupuri, asociaţii sau organizaţii este de bun augur, pentru că ceilalţi te împing de la spate şi te ridică. Ai şansa de a deveni un lider de opinie, un reprezentant de seamă al categoriei sociale sau profesionale cu care te identifici, un vârf de lance, un etalon. Te bucuri de popularitate, ai susţinători şi tot ce trebuie să faci este să te păstrezi la cel mai înalt nivel al tău, mai ales că, din toamnă, sunt semne de confirmare socială, iar pretenţiile de la tine vor fi din ce în ce mai mari. 

Sloganul anului 

Acceptă şi împlineşte-ţi misiunea faţă de ceilalţi! 

Pesti 

Pentru tine, anul 2012 înseamnă întoarcerea ta la o serie de calităţi pe care le-ai avut încă de la naştere, dar pe care le-ai ignorat sau nu te-ai străduit să le dezvolţi. Dar, pe undeva, ai ştiut mereu că eşti mai special şi că ai o deschidere mai mare decât alţii spre realitatea care nu se vede, spre transcendent, spre lumea fenomenelor subtile. Pe 4 feruarie, Neptun, stăpânul modern al zodiei tale, se întoarce acasă. El îţi ascute progresiv al şaselea simţ, intuiţia, clarvederea, capacitatea de a anticipa, premoniţiile, laturi ale personalităţii tale pe care tot vei avea ocazia să ţi le explorezi şi în anii care vor veni. Deocamdată, anul acesta faci primii paşi către o formă de putere pe care la început e normal să nu ştii exact cum s-o foloseşti. Încetul cu încetul, te convingi că lumea e mult mai mult decât poţi vedea cu ochii sau atinge cu mâna şi vrei să investighezi ce se ascunde în spatele formelor. Dacă la început ţi se poate părea că visezi, că eşti confuz, pe parcurs vei constata că, de fapt, abia începi să te trezeşti şi să descoperi adevărata faţă a Universului, invizibilă până acum. 

Sloganul anului 

Priveşte în sufletul tău înainte să te uiţi la ceilalţi!

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.