Ultima actualizare: ieri, 20:44

Externe

Beyonce a născut o fetiţă

Beyonce a născut! Cântăreaţa de 30 de ani a născut sâmbătă, la spitalul Lenox Hill din New York, prin cezariană o fetiţă pe care a botezat-o Blue Ivy Carter. Soțul artistei, Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, s-a aflat în permanență lângă fericita mămică, potrivit tmz.com. 

Pentru a avea parte de discreţie, cântăreaţa s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari.

Personalului medical i s-a cerut să nu folosească niciun aparat foto-video şi să-şi închidă telefoanele mobile când intră în aria închiriată de divă. 

Celebrităţi din lumea muzicală americană, printre care Russell Simmons şi Rihanna, s-au grăbit să îi felicite pe Beyonce şi pe Jay-Z pentru naşterea primului lor copil.

“Bine ai venit pe lume, prinţesă Carter! Cu dragoste, mătuşa Rih”, a scris cântăreaţa Rihanna pe contul său de Twitter. 

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.