Ultima actualizare: azi, 11:21

Naţionale

STENOGRAME Procurorii CSM ridicaţi de către DNA ar fi adunat informații compromițătoare

Scandalul procurorilor CSM care și-ar fi negociat posturile a ajuns la cel mai înalt nivel, fiind înregistrat inclusiv premierul Victor Ponta. Jurnaliştii de la România Liberă susţin că în dosar apare şi numele ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, preşedinte al PNL Satu Mare, despre care procurorii ar fi adunat informaţii compromiţătoare.

Anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins la CSM, miercuri dimineata, fiind vizati procurori care si-ar fi negociat cu premierul Victor Ponta functiile de procuror sef al DNA si de procuror general al Romaniei, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Actiunea DNA are loc in ziua in care Victor Ponta va pleca la Bruxelles pentru a explica oficialilor europeni actiunile USL. De asemenea, in curind este asteptat raportul Comisiei Europene pe Justitie.

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva unui membru al CSM, si a consilierului acestuia.

„De asemenea, cei trei ar fi adunat informatii compromitatoare la adresa ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, pentru a-i determina si pe liberali sa fie de acord cu obtinerea functiilor”, precizează Romania Libera.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.