Ultima actualizare: azi, 11:21

andreea paul
Locale

10 doamne parlamentare ARD în fruntea țării

andreea paul

Cum spun oșenii, „no’, uite care-i baiul”: am câștigat! 9 deputate și 1 doamnă senator.

Asta da forță a femeilor, să obțină un mandat de parlamentar în vremuri atât de dificile și în colegii deloc ușoare!

Le felicit din toată inima pe: Anca Boagiu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Claudia Boghicevici, Camelia Bogdanici, Mihaela Stoica, Sanda Ardeleanu și Diana Schelean, care au dus bătălii fără cruțare.

Eu am câștigat în Țara Oașului cu 34%, într-un fief roșu de 23 de ani. Un fief în care artileria grea a USL a invadat în miezul campaniei electorale: domnii Ponta, Antonescu, Constantin, Dragnea, Pașcu. Nu m-am lăsat copleșită, nici dominată. Am știut că important este desantul soluțiilor concrete pentru Țara Oașului, nu fanfaronada. Împreună cu echipa mea de campanie am estimat că am făcut peste 270 km pe jos într-o lună, mergând din „ușă în ușă”. Detalii aici: http://www.andreeavass.ro/blog/2012/12/reportaj-de-campanie-inima-bate-pentru-tara-oasului/.

Legământul meu de credință pentru Țara Oașului mi-este programul meu de parlamentar și nicio clipă nu-l voi uita. M-am apucat de treabă.

Câștigul parlamentarelor dreptei și munca tuturor celorlalte candidate reprezintă câștigul partidului. Trebuie spus că altfel nu am fi obținut nici cele 16 procente ARD. Rămânem unite. Mergem înainte cu fruntea sus!

 

Tuturor le mulțumesc.

Andreea Paul

 
 
Sursa: ARD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.