Ultima actualizare: ieri, 21:44

Naţionale

Băsescu a semnat decretul: VICTOR PONTA A FOST DESEMNAT PREMIER

ponta basescu

Președintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru al Guvernului României, anunţă Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

 

“Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat, luni, 17 decembrie 2012, Decretul nr. 890 din 17 decembrie 2012 pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru.

 

Ca urmare a faptului că a existat o singură propunere din partea reprezentanţilor partidelor politice şi ai minorităţilor naţionale din Parlamentul României care au participat luni, 17 decembrie 2012, la Palatul Cotroceni, la consultările în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru al Guvernului României, domnul preşedinte Traian Băsescu l-a desemnat pe domnul Victor-Viorel Ponta drept candidat la funcţia de prim-ministru”, se arată în comunicatul Preşedinţiei.

 

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, în această dimineaţă, la Cotroceni, cu reprezentanţii partidelor şi ai minorităţilor naţionale din Parlament pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru. Consultările au durat aproximativ 30 de minute, iar singura propunere făcută în cadrul discuţiilor a fost Victor Ponta.

Sursa: jurnalul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.