Ultima actualizare: ieri, 20:44

Cristian Sasu, subprefect, George Filip, Forta Civica Satu Mare
Locale

Cristian Sasu, pocnit de George Filip, preşedintele Forței Civice Satu Mare

Cristian Sasu, subprefect, George Filip, Forta Civica Satu Mare

Cristian Sasu, George Filip

Agresiune într-un local din centrul municipiului Satu Mare. Preşedintele interimar al Forţei Civice Satu Mare, George Filip, l-a lovit cu pumnul în faţă pe subprefectul Cristian Sasu. Poliţia a deschis o anchetă.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 10.00, prin intermediul unui apel de urgență 112, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost agresată în incinta unui local din municipiul Satu Mare.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, echipajul de poliție care a intervenit la fața locului a stabilit, în urma investigațiilor efectuate, că victima, un bărbat de 35 de ani, din Satu Mare, a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un alt sătmărean, de 37 de ani, de asemenea identificat de polițiști. „Față de persoana suspectată de exercitarea actelor de violență se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice”, precizează sursa citată.

Subprefectul Cristian Sasu a declarat pentru PortalSM că a depus o plângere la Poliţie şi că mai departe aşteaptă ca organele statului să-şi facă datoria, precizând că agresiunea nu are nicio legătură cu atribuţiile sale de serviciu. El a fost la Medicină Legală pentru a obţine un certificat medico-legal din care să reiasă că într-adevăr a fost agresat.

De cealaltă parte, George Filip, nu a dorit să răspundă la nicio întrebare, fiind foarte reţinut în declaraţii, cu toate că este o persoană publică. Din câte se pare, Cristian Sasu se afla  în incinta localului, la o cafea, cu o persoană, iar la un moment dat a intrat George Filip şi i-a aplicat un pumn în faţă. Problema dintre cei doi se pare că este una personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.