Ultima actualizare: azi, 16:47

ovidiu silaghi
Locale

Ștef dă asigurări: Schimbarea lui Silaghi cu Fenechiu nu afectează proiectele județene

ovidiu silaghi

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că înlocuirea ministrului Ovidiu Silaghi de la Transporturi cu Relu Fenechiu nu va afecta principalele proiecte demarate în judeţ de la intrarea USL la guvernare.

 Potrivit acestuia, pentru judeţ ar fi fost foarte bine ca Silaghi să rămână în Guvern, însă până la urmă portofoliul este deţinut tot de un USL-ist care va sprijini judeţul.

“Ar fi fost foarte bine să-l avem ministru pe Silaghi. Trebuie să vedem ce se va întâmpla cu secretarii de stat şi aşa mai departe. Până la urmă Relu Fenechiu e tot liberal, nici nu mă gândesc să nu continuăm proiectele începute. Dacă trebuie mă duc la Crin Antonescu şi Victor Ponta. Proiectele sunt începute pentru sătmăreni, este un guvern USL. Nici nu mă gândesc ca vreunul dintre proiecte să se oprească”, a declarat Ştef.

 Potrivit acestuia, realizarea centurii de ocolire ce cuprinde și un pod peste Someş va fi realizată, fiind asigurată sursa de finanţare şi programată licitaţia. Silaghi a mai anunțat modernizarea noului DN 19 F Satu Mare – Odoreu – Apa și realizarea drumului expres Baia Mare – Satu Mare – Petea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.