Ultima actualizare: azi, 12:26

PrimaGym
Publicitate

PrimaGym – Rezultatele parţiale ale beneficiarilor programului „Să fii în formă!”

PrimaGym

PrimaGym

Centrul de Fitness Primagym din Satu Mare a început în luna septembrie programul ”Să fii în formă!”, fiind alese 5 persoane care doresc cu adevărat să slăbească și să-și schimbe stilul de viață.

Trei din “fericiţii” beneficiari ai programului au avut o întâlnire de monitorizare a rezultatelor împreună cu antrenoarele Ilyes Ilona (Baby) şi Simona Nistea, lipsind două persoane din motive obiective.

Programul “Să fii în formă!” şi-a propus să schimbe stilul de viaţă a celor 5 persoane, fiind atent conceput printr-un program de mişcare şi nutriţie care trebuie să dea rezultate.

Câștigătorii programului ”Să fii în formă!” au semnat un contract cu Primagym, prin care se obligă să respecte programul propus, iar persoana care va avea cele mai bune rezultate va fi premiată cu un abonament VIP de 6 luni gratuit, la Primagym.

Beneficiarii programului nu duc o competiție între ei, e o competiție proprie, de schimbare a propriului stil de viață, de învingere a propriilor pofte, având nevoie de voință. De apreciat este faptul că beneficiarii programului se încurajează reciproc şi îşi doresc cu adevărat să slăbească.

Programul de sport a început cu exerciţii de obişnuire a organismului cu mişcarea, iar în paralel Baby a creat un regim alimentar special, dar fără a supune beneficiarii programului la diete stricte. Baby i-a învăţat ce, cum şi când să dai organismului hrana necesară.

Cei trei beneficiari ai programului sunt mulţumiţi de rezultate, sunt ambiţioşi şi vor mai mult. Au trecut patru luni din program, au mai rămas două şi sunt convinşi că şi după terminarea programului, felul de a trăi se va schimba şi vor continua în această manieră mult mai sănătoasă pentru ei.

Simona şi Baby au stabilit un program de sport mai intens pentru următoarea perioadă, urmând ca după o lună să compare rezultatele obţinute.

 

Vă reamintim care sunt beneficiarii programului şi rezultatele acestora:

Borodi Adriana – are 36 de ani, căsătorită, 2 copii. După ultima naștere nu a mai făcut sport. Înălțime 1,55m, 86 kg, 124 cm la șolduri.

Rezultate: 79 kg, 122 cm la şolduri

Pop Ovidiu – are 24 de ani, necăsătorit, fără copii. Are un loc de muncă static, fără mișcare. Înălțime 1,85m, 127 kg, 130 cm la șolduri.

Rezultate: 119 kg, 124 cm la şolduri

Ternar Adrian – 44 de ani, căsătorit, 1 copil. A făcut sport în tinerețe. Înălțime 1,84m, 121 kg., 127 cm la șolduri.

Rezultate: 115 kg, 126 cm la şolduri

 

Programul “Să fii în formă!“presupune un program personalizat pentru fiecare participant în parte (mișcare și nutriție), corespunzător vârstei, personalității fiecăruia și a condiției fizice.

 

 

 [EPSB title=”Ziua Porţilor Deschise la PrimaGym” href=”https://portalsm.ro/2013/01/ziua-portilor-deschise-la-primagym/”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.