Ultima actualizare: ieri, 21:05
pastile ecstasy
Locale

Rețea de traficanți de droguri, destructurată de polițiști. Au fost ridicate 400 pastile de Ecstasy (VIDEO)

Droguri la Satu Mare. Polițiștii au reușit să destructureze o rețea de traficanți de droguri de mare risc, ridicând în urma perchezițiilor pastile de Ecstasy, cocaină și canabis.

pastile ecstasy

Pasile de ecstasy

 

În urma a 7 percheziţii, efectuate în județul Satu Mare, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., a fost destructurată o grupare infracţională cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare – B.C.C.O. Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat, în cursul zilei trecute, 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

 Acţiunile au fost derulate cu sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, al poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J. Satu Mare.

 În urma percheziţiilor s-au ridicat 400 pastile MDMA (Ecstasy), 1,5 gr. cocaină, 2,2 gr. canabis, laptop-uri, calculatoare, telefoane mobile, cartele telefonice și diferite sume de bani.

Din cercetări a rezultat că, pentru transportarea drogurilor pe ruta Olanda – România, gruparea s-a folosit de o firmă de curierat.

 Trei membri ai grupării au fost reținuți, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Asa le trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.