Ultima actualizare: azi, 08:03

sport, televizor
Locale

10 moduri în care poţi să faci sport când te uiţi la televizor

sport, televizor

10 moduri în care poţi să faci sport când te uiţi la televizor

Sportul ar trebui sa fie o activitate obligatorie in programul tau zilnic, dar mereu il pui pe ultimul plan si de obicei este singurul task pe care nu il indeplinesti.
Din fericire, nu trebuie sa mergi la sala sau sau sa alergi in parc pentru a te mentine in forma si a-ti energiza corpul.
Stiai ca sunt cel putin 10 moduri in care poti face sport in timp ce te uiti la televizor?

Schimba-ti obiceiurile zilnice si te vei simti mult mai bine! Exercitiile fizice, chiar si cele facute in timp ce te uiti la televizor, te ajuta sa scapi de abdomenul pufos, sa-ti tonifici musculatura, sa accelerezi arderile metabolice si sa te eliberezi de stres. Iata cele 10 exercitii minune pe care le poti face in timp ce vizionezi emisiunea preferata (nu este culinara, nu-i asa?).

1. Ridica greutati “fluide”
Umple cu apa doua PET-uri de 0.5. In timp ce vizionezi programul tau preferat de la TV, asaza-te pe marginea patului si ridica greutatile “fluide”. Acest exercitiu te ajuta sa-ti tonifici muschii bratelor. Tine cont ca maine-poimaine vine primavara si vei dori sa porti tricouri si topuri cu maneca scurta. Pe masura ce te obisnuiesti cu acest exercitiu, mareste greutatea la 1 litru, apoi 1.5, pentru ca in final sa ajungi la greutati de 2 litri.

2. Executa fandari
Fandarile sunt exercitii super simple, dar super eficiente si le poti executa chiar in timp ce te uiti la televizor. Fandarile te ajuta sa-ti intaresti muschii fesieri si muschii picioarelor. Stai dreapta si intinde bine un picior in spate, in timp ce pe celalalt il flexezi. Mentine pozitia, apoi schimba piciorul. Exercitiul 2: asaza-te pe vine si intinde un picior in lateral. Mentine in aceasta pozitie, apoi schimba piciorul.

3. Fa genuflexiuni
In timp ce te uiti la televizor, fa cateva genuflexiuni. La inceput mai putine, apoi tot mai multe. In acest fel, eviti sa faci febra musculara.

4. Mergi pe loc
Mersul pe jos face piciorul frumos, spune o vorba. Si mersul pe loc poate fi la fel de benefic. In timp ce te uiti la televizor, prefa-te ca mergi. Acest exercitiu lucreaza muschii abdomenului si picioarelor si te ajuta sa arzi mai multe calorii. Opreste-te doar in pauzele publicitare.

5. Danseaza
Dansul este un mod excelent de a face sport in timp ce te uiti la televizor. Alege sa te uiti la post muzical, pentru a vedea coregrafiile din videoclipuri.

6. Fa abdomene
In timp ce te uiti la televizor, intinde-te pe sol, flexeaza genunchii, asaza-ti mainile dupa cap si incepe sa faci abdomene. In doar cateva zile, burtica ta va fi mai ferma si va scapa de “pufosenie”.

7. Fa exercitii pentru posterior
Iti doresti sa ai un posterior bombat si ferm? Atunci iata ce exercitiu trebuie sa faci in fata televizorului: intinde-te pe spate si ridica bazinul astfel incat sa te sprijini doar in umeri si in talpi. Mentine cateva secunde in aceasta pozitie, relaxeaza-te si repeta exercitiul de cateva ori.

8. Fa exercitii pentru coapse
In timp ce te uiti la televizor, asaza-te in genunchi, cu palmele pe sol. Mentine un genunchi pe sol, iar pe celalalt ridica-l in lateral si coboara-l.

9. Lucreaza-ti abdomenul
Asaza-te pe un scaun si sprijina-ti palmele pe el, apoi ridica picioarele pana aproape de piept. Abdomenul tau va arata senzational dupa o vreme.

10. Executa flotari la perete
Asaza-te in fata unui perete si sprijina-te cu palmele pe el, apoi impinge bratele ca in exercitiul clasic de flotari. Aceste exercitii te ajuta sa ai brate mai ferme, dar te ajuta sa-ti lucrezi si posteriorul si abdomenul.

 

Sursa: ele.ro

3 comentarii

  1. pisica zbarlita, dar prietenoasa Răspunde

    Felicitari , PortalSM , pentru diversificarea materialelor cu care veniti in ultima vreme in sprijinul indrumarii satmarenilor pentru o viata mai sanatoasa si frumoasa(includ aici inclusiv materialul cu plantele miraculoase…)! Foarte frumos inceput ! Continuati tot asa,va rog !Si nu uitati de sfatulmedicului.ro /, sanatate.bzi.ro/, farmacianaturii.ro / sau daciaplant.ro…Sa faceti rezumate pentru satmareni, pe diverse teme/afectiuni/sfaturi pentru ca satmarenii va citesc cu mare placere si fidelitate PE VOI…Si,daca imi permiteti …Am citit mai demult, un material de arhiva de prin 2010, cu domnul dr.Nechita, ceva legat de alimentatia sanatoasa, un interviu acasa la domnia-sa in care a gatit live,in fata reporterului, un pilaf cu orez salbatic si somon la gratar, si pe langa explicatiile de rigoare, daduse si multe alte sfaturi bune…Si daca retin bine, materialul avusese peste 5.500 de vizualizari, semn ca era extrem de apreciat pentru astfel de sfaturi…Si teme…
    As mai adauga la materialul de fata ceva extrem de simplu si distractiv, dar grozav de eficient pentru tonifierea musculara/ cardiaca si pentru un psihic optimist…Pedalarea pe bicicleta fixa, de camera,la promotie o gasiti sub 200 de lei, pedalare ,in crescendo de ritm, mai ales pe muzica alerta. Sau pe stiri legate de majorari de taxe si impozite…Si foarte multa apa! 2-3 l de apa,iarna . Cat mai multa apa pura,obligatoriu foarte multa apa la prima ora, inainte de cafea ! Eu beau strict 1 l apa cum ma trezesc,zilnic,si nu pentru ca mi-e sete,ci pentru ca trebuie! Frumusetea vine din interior, din sanatatea organelor, din sangele bine oxigenat, si tenul reflecta aceasta sanatate. Pentru ca a preveni e infinit mai ieftin decat sa tratezi bolile, unele imposibile , iar uneori toti banii din lume nu te fac bine. Exemplu,Patriciu!..Si degeaba munciti pana la epuizare daca va faceti praf sanatatea!…Nu uitati de femeia reporter de la OTV, care la 30 de ani a murit de un infarct, sau de Striblea, care la 35 de ani a facut o hemoragie celebrala si putea ramane paralizat pe partea stanga, complet !
    Vedeti ce se intampla daca ati “liberalizat” spatiul pt comentarii , PortalSM ?! …Daca ma urecheati o faceti in deplin temei, sunt vinovata, am abuzat iarasi de spatiu…Imi cer scuze ! Cu mare drag de voi,oamenii buni si prietenosi…

  2. mamaliga de articol Răspunde

    cat de stupid poate fi acest articol preluat de pe ele.ro………………..STUPID!!!!!!!!!!! NU E BUNA DIRECTIA IN CARE O LUATI…..

    • pisica zbarlita Răspunde

      Este o parere personala pe care o respect, DAR NU SUNT DE ACORD CU EA, si e parerea mea sincera…Si pentru ca tot sunt aici, nu pot sa nu va reamintesc sa cititi interviul cu maestrul taoist Daniele Reid care, chiar daca este lung, merita citit ! Veti afla lucruri inedite. Morocanosule, citeste si tu interviul cu sfaturi fabuloase pe farmacianaturii.ro si vei afla ce poti face, ca barbat, sa ramai vesnic tanar, macar pana la 70 de ani !.. Cu mare drag,morocanosule!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.