Ultima actualizare: azi, 15:26

ascendentul in astrologia chinezeasca, horoscop chinezesc
Horoscop

Ascendentul chinezesc – detaliul naşterii care îţi schimbă destinul la 180 de grade!

ascendentul in astrologia chinezeasca, horoscop chinezescAscendentul chinezesc particularizeaza, modifica si influenteaza decisiv viata unei persoane. In functie de intervalul in care te-ai nascut, afla cărei ‘Ore Duble’ ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti!

Ascendentul (Rising Sign) in astrologia chinezeasca este diferit de Ascendentul din astrologia europeana. El are in vedere sistemul astrologic chinezesc in care ziua este formata din 12 ore – “ORE DUBLE”, fiecare ora fiind formata la randul sau din 120 de minute. In acest sistem, 12.00 (ziua) pica in mijlocul mijlocului orei duble a zilei.

Fiecare din aceste “ore duble” este considerata a fi Ascendentul unei anumite zodii si are, precum anii si zodiile chinezesti, denumirea unui animal simbol. Spre exemplu, daca te-ai nascut in zodia Tigrului, intre orele 9.00 – 11.00, inseamna ca esti Tigru cu ascendent in Sarpe. Nu va ganditi ca Ascendentul este nesemnificativ. Din contra. Odata cu perioada de maturitate, Ascendentul isi va face din ce in ce mai mult simtita influenta. El particularizeaza, modifica si influenteaza simtitor personalitatea unei persoane. Spre exemplu, un nativ Dragon cu ascendent in Bivol va avea o personalitate si un destin diferit de un nativ Dragon cu ascendent in Sarpe.

In functie de ora la care te-ai nascut, descopera carei Ore Chinezesti ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti. Vezi ce spune despre tine ora in care te-ai nascut consultand intervalele de mai jos:

Daca te-ai nascut in intervalul 23.00 – 1.00 – Ora Sobolanului (TZU) / Ascendentul in Sobolan

Daca te-ai nascut in intervalul 23.00-1.00, atunci Ascendentul tau este in Sobolan, ceea ce te face o persoana deschisa si comunicativa. Ascendentul in Sobolan scoate in evident latura ta comunicativa. Adori sa interactionezi cu ceilalti si sa stabilesti conexiuni. Ai o fire blanda care ii farmeca pe cei din jur, facandu-i sa-si doreasca sa se afle in preajma ta. Esti o persoana cumpatata si moderata, prudenta atunci cand vine vorba de bani. Firea ta prietenoasa te face sa fii atent cu cei din jur si intelegator fata de necazurile lor. Iti place sa iti tii mintea ocupata, iar succesul nu te va ocoli deloc in viata.

Daca te-ai nascut in intervalul 1.00 – 3.00 – Ora Bivolului (CH’OU) / Ascendentul in Bivol

Daca te-ai nascut in intervalul 1.00 – 3.00, atunci Ascendentul tau este in Bivol. Acest Ascendent scoate in evidenta latura ta rationala si iti “domoleste” personalitatea. Esti o persoana practica, cu picioarele pe pamant, avand un temperament potolit si putere de judecata. Ai mult autocontrol, iar ascendenul Bivol va face ca prioritatile tale sa fie legate de tot ce inseamna casa si camin. Ai o vointa puternica care, in unele cazuri, poate conduce la incapatanare.

Daca te-ai nascut in intervalul 3.00 – 5.00 – Ora Tigrului (YIN) / Ascendentul in Tigru

Daca te-ai nascut in intervalul 3.00 – 5.00, atunci Ascendentul tau este in Tigru. Tigrul ca ascendent aduce anumite trasaturi in plus precum dorinta de glorie, materialism, o usoara agresivitate uneori. Esti o persoana care are incredere in sine si in abilitatile sale si acest lucru se simte in atitudinea ta. Esti o persoana plina de forta, ai o individualitate la fel de puternica si esti in general pozitiva. Reusesti de regula in tot ceea ce iti propui si iti place sa atingi succesul.

Daca te-ai nascut in intervalul 5.00 – 7.00 – Ora Iepurelui (MAO) / Ascendentul in Iepure

Daca te-ai nascut in intervalul 5.00-7.00, atunci Ascendentul tau este in Iepure. Chiar daca te afli spre exemplu intr-un semn zodiacal puternic, Ascendentul Iepure iti imprima anumite trasaturi, facandu-te sa stai deoparte de conflicte si polemice. Ai tendinta de a te interioriza si de a te concentra mai mult asupra a ceea ce se intampla in universul tau interior, decat asupra a ceea ce se intampla in exterior. Te caracterizeaza deopotriva discretia si firea ta calma, meditativa, dar si sensibilitatea pe care vrei sa o ascunzi de ochii celorlalti. Iepurele predispune spre o oarecare intarziere in ceea ce priveste casatoria.

Daca te-ai nascut in intervalul 7.00-9.00 – Ora Dragonului (CH’EN) / Ascendentul in Dragon

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 7.00 – 9.00, atunci Ascendentul tau este in Dragon. Dragonul este cel care aduce o scanteie de noroc in viata ta si situatii in care te vei vedea in postura de lider. Ascendentul Dragon aduce si o unda de excentricitate si de culoare, facandu-i pe acestia sa aiba o personalitate interesanta. Dragonul ca ascendent aduce totodata tarie, determinare si dorinta de a reusi.

Daca te-ai nascut in intervalul 9.00 – 11.00 – Ora Sarpelui (ZU) / Ascendentul in Sarpe

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 9.00 – 11.00, atunci Ascendentul tau este in Sarpe. Acest ascendent aduce un plus de senzualitate si de intuitie, scotand in evidenta totodata inteligenta. Esti o persoana directa, pasionala, agitata, careia ii place drama vietii. Inteligenta ta sclipitoare te ajuta sa te faci remarcata in multe situatii. Ai talente speciale pe care trebuie sa inveti sa le valorifici. Sarpele aduce totodata autosuficienta. Reactiile oamenilor vizavi de felul tau de a fi sunt surprinzatoare: ai parte fie de simpatia lor imediata, fie de antipatia lor.

Daca te-ai nascut in intervalul 11.00 – 13.00 – Ora Calului (WU) / Ascendentul in Cal

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 11.00 – 13.00, atunci Ascendentul tau este in Cal. Este un ascendent care amplifica dragostea pentru viata si pentru aventura. Esti o persoana joviala, care iubeste viata asa cum este ea si careia ii place sa traiasca totul intens. Ai simtul umorului si o istetime nativa. Esti dinamica si activa, intotdeauna gata sa actionezi, sa explorezi, sa cauti aventura si suspansul. Calul ca ascendent aduce si o usoara inclinatie catre instabilitate.

Daca te-ai nascut in intervalul 13.00 – 15.00 – Ora Caprei (WEI) / Ascendentul in Oaie

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 13.00 – 15.00, atunci Ascendentul tau este in Oaie/Capra. Acest ascendent scoate la lumina toleranta si sensibilitatea. Ascendentul Oaie aduce in plus zodiei o inclinatie catre modestie. Ai o atitudine de toleranta fata de cei din jur si esti de obicei ingaduitoare. Familia reprezinta centrul tau principal de interes. Esti extrem de precauta ceea ce te face sa pari in ochii celorlalti drept rece, distanta sau rezervata. Cei apropiati stiu insa ca esti o persoana de incredere si de nadejde, pe care se pot baza la nevoie. Creativitatea este darul tau innascut.

Daca te-ai nascut in intervalul 15.00 – 17.00 – Ora Maimutei (SHEN) / Ascendentul in Maimuta

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 15.00 – 17.00, atunci Ascendentul tau este reprezentat de Maimuta, un ascendent care aduce un plus de energie si de umor. Ai o atitudine optimista si joviala asupra vietii, iar oamenii adora sa te aiba in preajma pentru ca imprastii o stare de bine. Iti faci prieteni cu usurinta si te adaptezi cu usurinta in diverse situatii sociale. Spontaneitatea este una din trasaturile tale principale. Ai putere de distractie, dar si putere de munca. Maimuta aduce insa si impulsivitate si ingeniozitate.

Daca te-ai nascut in intervalul 17.00 – 19.00 – Ora Cocosului (YU) / Ascendentul in Cocos

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 17.00 – 19.00, atunci Ascendentul tau este reprezentat de Cocos. Acest Ascendent scoate in evidenta inclinatia ta catre frumusete, eleganta si aduce un plus de vioiciune. In general, esti toleranta cu cei din jur, insa mai putin cu cei pe care ii simti a fi lipsiti de inteligenta. Ai o personalitate frumoasa in general si un farmec aparte. Esti insa uneori acida cu cei din jur si usor critica fata de cei pe care nu ii suporti. Cocosul aduce in plus si inclinatia catre detalii si amanunt.

Daca te-ai nascut in intervalul 19.00 – 21.00 – Ora Cainelui (HSU) / Ascendentul in Caine

Cei nascuti in intervalul 19.00 – 21.00 se afla sub influenta ascendentului reprezentat de Caine, un ascendent ce aduce un plus de loialitate si intelepciune. Indiferent de atuurile fizice cu care te-a inzestrat zodia ta, acest ascendent predispune la fidelitate si loialitate. Ai un simt al dreptatii innascut si esti chibzuita atunci cand vine vorba de a lua decizii. Nu fugi de responsabilitati si ceilalti stiu ca pot avea incredere in tine. Ai un fel tacut si linistit de a fi si te face remarcata printr-o gratie specifica doar tie. Esti o persoana capabila, care doreste sa atinga perfectiunea in munca pe care o face.

Daca te-ai nascut in intervalul 21.00 – 23.00 – Ora Porcului (HAI) / Ascendentul in Porc

Cei nascuti in intervalul 21.00 -23.00 au ascendentul reprezentat de semnul Porcului. Acest ascendent predispune spre caldura sufleteasca si afectiune, dar si spre comoditate si indolenta. Nu esti o persoana foarte sociabila, iar prietenii din preajma ta ii poti numara pe degete. Prieteniile pe care le legi sunt insa prietenii puternice, de obicei pe viata. Chiar daca la exterior, vrei sa lasi impresia ca nu iti pasa, de obicei te implici afectiv mai mult decat vrei sa (sa-ti) recunosti. Ai o inteligenta frumoasa si prezenta de spirit. Porcul aduce o oarecare inclinatie spre lentoare, insa frumusetea ta sufleteasca este radianta. Fa-ti mai mult curaj si actioneaza mai des!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.