Ultima actualizare: azi, 21:59

gala culturii careiene
Locale

Gala Culturii Careiene

Direcția de Cultură și Sport Carei a organizat luni, 11 februarie 2013 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi, prima ediție a Galei Culturii Careiene.  
gala culturii careiene

Gala Culturii

În prezența a 150 de spectatori, au fost înmânate diplome de merit reprezentanților culturii careiene, care în anul 2012 și-au adus o contribuție semnificativă în promovarea actului cultural. Au fost premiați profesori și instructori de dans, muzică, folclor și teatru, profesori de muzică, poeți, scriitori, artiști plastici și foto, precum și proiecte culturale de succes, instituții și persoane care au sprijinit cultura careiană, parteneri media.
Au fost acordte și patru premii speciale, în semn de recunoștință pentru continuarea activității culturale a unor iluștri oameni de cultură careieni:
Premiul Peter Karacsonyi – profesorului Szucs Jozsef
Premiul Stefan Ruha Istvan – dr. Rudolf Fatyol
Premiul Deak Endre – profesoarei Cheresteșiu Ildiko
Premiul Marius Nicoriuc – instructoarei Raluca Păvăluc.
 
Premiile au fost înmânate de Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare și dr. Rudolf Fatyol, cetățean de onoare a municipiului Carei și director al Filarmonicii Dinu Lipatti.   Tot în cadrul Galei au fost premiați Csobot Adel – locul III la ”X-Factor Ungaria” (nu a fost prezentă) și Kovacs Stoica Ali – locul III la ”Dansez pentru tine”, aceștia fiind cei mai prezenți artiști ai anului trecut în programele posturilor Tv cu acoperire națională.   
 

gala culturii careiene

Gala culturii careiene

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.