Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

Gheorghe Rișcău, reprezentantul județului Satu Mare în Apaserv

Gheorghe Rișcău

Gheorghe Rișcău

Consilierul județean PNL Gheorghe Rișcău a fost desemnat astăzi, prin vot, reprezentantul județului Satu Mare în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apaserv.

Propunerea a fost făcută de către consilierul PSD Ioan Viman, la sugestia președintelui Adrian Ștef. Iniţial Viman l-a propus pe Mircea Govor, însă pentru că reprezentantul judeţului nu putea avea funcţie de conducere în forul judeţean, a fost propus Rişcău.

În urma votului secret, singurul candidat a obținut 32 de voturi din 32 valabil exprimate.

Un alt PNL-ist, Cristian Zaha a fost angajat şef serviciu administrativ la Apaserv, plecând din funcţia de director de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

 

8 comentarii

 1. Leo Răspunde

  Gigi-soferul va reprezenta judetul la Apaserv! E clar ca apa noastra de toate zilele foarte scumpa si de o calitate indoielnica, va fi infestata cu nenumarate alte nereguli, Riscau fiind versat la tot felul de manarii!

 2. Dan Răspunde

  Fostul administrator de la cimitirul de pe Amatului, certat cu legea de ani buni, cu dosar pe rol la Oradea, Zaha Cristian, recompensat pentru loialitate fata de Stef cel Mare, pe care l-a slujit cu devotament si abnegatie, in calitate de director de cabinet al presedintelui,cu o functie de sef serviciu la Apaserv. E clar! Propunerea nu-i politica, ci pe baza de profesionalism.

 3. Irina Răspunde

  Ce figura de om responsabil si inteligent.Pacat ca ele ajung doar pana la genunchiul broastei!

 4. cocojumbo Răspunde

  interesant! viman na stiut cind l-a propus pe govor ca nu se poate? riscau este la fel de taran prost ca si babut

 5. Liberal Răspunde

  fratilor, astia sunt oamenii pe care i-a votat majoritatea populatiei. I-a votat pentru ca nu sunt unguri, pentru ca nu sunt pedelisti, si cam atat. De unde asteptari? De unde pretentii? Riscau asta a pupat si lins fundurile capilor famigliei, pal a fost lacheul lui Stef de cand s-a iinscris in PNL, Zaha a stat cu curul in toate luntrile posibile: s-a dat bine, pe rand pe langa Silaghi, Dragos, Bud, Lazin, Kereskenyi, Csehi si acum Stef. La porcariile facute ar fi trebuit sa fie bagat cel putin la umbra daca nu la racoare, nu promovat. Numirea lui nu-i intamplatoare ci coincide cu licitatia pentru renovarea sediului Apaserv (vreo 20 de miliarde lei vechi parca) si restul fondurilor atrase de “incompetentul” Leitner. Riscau e un pion in plus pentru controlul absolut al famigliei pentru fondurile Apaserv. Si ca sa nu uit de ce v-am deranjat, nu va mai plangeti, bucurati-va ca nu sunt unguri sau pedelisti, SUNT DE-AI NOSTRII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.