Ultima actualizare: azi, 18:14
Locale

Mircea Marian vrea în ATOP, Transurban și Apaserv

comitet varstniciPreședintele Asociației Județene a Pensionarilor, Mircea Marian, și-a exprimat astăzi în ședința Comitetului pentru Vârstnici nemulțumirea față de faptul că reprezentanții pensionarilor nu fac parte din consiliile administrative ale Transuban și Apaserv, respectiv din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP). Ședința a avut loc în nota obișnuită, semănând cu o ceartă între precupețe, având scene tragi-comice cu supărări și împăcările de rigoare la final.

Mircea Marian a declarat că reprezentanții pensionarilor fac parte doar din consiliile de administrație unde nu sunt remunerații, însă nu și acolo unde se primesc bani. Acesta și-a exprimat dorința de a fi membru ATOP, dar și în consiliile de administrație a Transurban pentru a-și ”putea rezolva singuri transportul gratuit în comun” și Apaserv pentru  ”a vedea de unde vine clorul la apa de la robinet”.

Subprefectul Cristian Sasu a declarat că legea nu prevede ca din ATOP să facă parte și reprezentanții pensionarilor. Acesta a precizat că în ATOP sunt și trei reprezentanți ai comunității numiți de președintele Consiliului Județean. Cei trei sunt Horvath Loredana Maria, Petre Mureșan și Alexandru Panea, fiind desemnați în 24.09.2012.

Marian și-a exprimat nemulțumirile din nou pe un ton ridicat, ca la fiecare ședință de acest gen, fiind dezamăgit că la această întâlnire nu participă prefectul, președintele CJ și nici primarul. Președintele AJP a spus că pensionarii au foarte multe probleme, însă acum, după alegeri, nu mai sunt băgați în seamă.

Pensionarii nu au fost de acord nici cu cei trei reprezentanți ai comunității desemnați politic de președintele Consiliului Județean, solicitând să fie incluși și vârstnicii.

În cadrul ședinței s-a mai discutat și despre situația ștrandului, despre transportul gratuit pentru pensionari pe mijloacele de transport în comun și despre Centrul de Zi pentru pensionari.

 

4 comentarii

 1. pensionar amarat Răspunde

  Mai porc batran si pervers de Marian nu ti-e rusine!!!! Ai suge niste bani ca sa ii dai pe curve dupa ce la viata ta ai falimentat firme neplatind CAS-ul ca sa avem noi amaritii pensii!!! HAI SICTIR GUNOI NENOROCIT!!!!

 2. satmarean Răspunde

  Ce obraznici is oamenii astia! Da’ nu le da nimeni peste bot? Cate voturi i-o adus lu’ Stef de se bat in asa hal cu caramida in piept?

 3. nebundelegat Răspunde

  ba fratilor bagatil domne la balamuc sau invitati la sedinte si pe dr. enatescu ca imbecilul asta oligofren e nebun de legat. cine dracu te crezi bai boule vi tu sa ii iei la intrebari pe unde e presedintel prefectul si primarul pai asa o sa ajungem sa vina si mortii din cimitir sa il ia la intrebari. Du-te dracu facatura imputita ce esti.Pai ce noi nu am votat dar nu mergem sa ii spunem zilnic ca am votat cu el si ce te-a obligat cineva sa il votezi pe el. Du-te dracu la nebuni si ramai acolo berbec tampit ce esti.

 4. cocojumbo Răspunde

  sugaciul asta de foso face de rusine toti pensionarii. n-au singe in penis sefi ca le trebuie voturile ca ar da cu sugaciul asta fix la balamucul lui enatescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Forţa Civică Satu Mare face un apel către tinerii din judeţ

  Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare face un apel către toți tinerii implicați și neimplicați politic din judeţ: Procesul...

Închide