Ultima actualizare: azi, 21:48

mascati
Locale

UPDATE: Percheziții la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

mascati

mascati

UPDATE ora 16.00: În urma extinderii cercetărilor în dosarul privind comiterea infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut alte trei persoane suspecte în acest caz.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptătorii  Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Satu Mare, în urma cărora au fost reţinute trei persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de complicitate la cămătărie şi furt calificat.

De la domiciliile celor trei suspecţi au fost ridicate arme albe, două cutii cu cartuşe pentru pistol cu aer comprimat şi cantitatea de 30 fiole morfină.

Iuliu B., de 45 de ani, Alexandru M., de 38 de ani şi Sandor L., de 34 de ani, toţi din Satu Mare, încarceraţi în Arestul Inspectoratului, vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ora 10.00: Percheziții la Satu Mare. Mascații sătmăreni au efectuat în această dimineață percheziții la mai mulți sătmăreni, fiind urmărită o rețea de cămătărie. 

Perchezițiile au avut loc pe aleea Neajlov 1 și 9 dar și pe str. Ostrovului CD2. Conform unor surse apropiate anchetatorilor, este vizată o rețea de cămătărie, fiind extinse cercetările în cazul celor doi cămătari din Odoreu care au fost arestați.

Se pare că sunt implicate mai multe persoane, iar această rundă de percheziții la Satu Mare va scoate la iveală noi informații despre modul în care cămătarii își puneau planurile în acțiune.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.