Ultima actualizare: ieri, 20:54
cuiburi ciori Satu Mare
Locale

Peste 250 de cuiburi de ciori, îndepărtate din Satu Mare

Autoritățile locale au reușit să îndepărteze peste 250 de cuiburi de ciori din Grădina Romei și Piața Eroii Revoluției din municipiul Satu Mare. Coordonatorii acţiunii au fost viceprimarul Radu Roca şi consilierul Butka Gergely, cel care a avut iniţiativa achiziţionării „aparatelor de speriat ciori”.

cuiburi ciori Satu Mare

Indepartarea cuiburilor de ciori din Satu Mare

Acţiunea începută vineri a fost continuată împreună cu echipajele ISU, în jurul terenului de joacă și pe aleile principale din Grădina Romei. În cele două zile echipajele ISU au reușit să îndepărteze peste 200 de cuiburi din acest parc, iar pe porțiunile mai slab circulate au fost lăsate circa 30 pentru păsările protejate. Paralel cu această acțiune, prestatorul de servicii de curățenie a curățat zonele pietonale. 

Sâmbătă de dimineaţă acţiunea a continuat în parcul din Piața Eroilor Revoluției. Agenții Poliției Locale, împreună cu efectivele Poliției Rutiere au asigurat accesul echipajelor și siguranța trecătorilor. Echipajele ISU au îndepărtat circa 50 de cuiburi din coronamentul copacilor cu sprijinul unei macarale speciale, puse la dispoziția Primăriei. Angajații societății de salubrizare au curățat aleile și suprafața parcului de cuiburile și crengile căzute. 

Viceprimarul Radu Roca și consilierul local Butka Gergely au supravegheat acțiunile de îndepărtare a cuiburilor. 

 Următoarea fază va fi montarea aparatelor speciale de speriat ciori în cele două locații.

 

 

4 comentarii

 1. NNINNI Răspunde

  Butka asta are cel mai slab service din judet!rusine!un lucru care s-afacut acu 8 ani inventeaza mucosu asta umflat care arata ca un jidan?

  • Gergo Butka Răspunde

   Stimate NNINNI, multumesc pentru aprecieri. Poate e cel mai slab, insa este pe piata de 20 de ani, din 1993 iar in 2011 am construit cel mai modern service de anvelope din judet. Pe de alta parte, da loc de munca pentru 30 de oameni, plateste impozit, si din fericire sunt Clienti mai multumiti decat Dvs. Iar despre tema cu ciorile: eu nu am spus ca am inventat, doar incerc să imbunătățim calitatea vieții in oraș, cu fața asta de jidan. Cu stima, mucosul 🙂

   • Liberal Răspunde

    Pentru raspunsul asta aveti tot respectul meu. Pentru asocierea cu ciorile din palat, mai putin. Sa faca ei ca sunt frumosi, destepti si devreme acasa. Ca de aia i-a ales electoratul asta inteligent.

 2. matrozul nauc si mereu chior de beat Răspunde

  Da plina-i lumea de ciori si de prosti!Daca cineva se implica si poate face ceva trebiu taxat,numai pentru ca nu-i din partidul tau???
  Sa nu ma atacati cu „nauc” si „beat”ca va spin de la inceput ca trece.Neam prostia se mentine ca mama prostilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.