Ultima actualizare: azi, 12:08
Claudiu Ardelean, Petre Muresan, Sorin Ghilea, conferinta PDL Satu Mare
Locale

Petre Mureşan: Coica şi Ştef se ocupă de matrapazlâcuri, şi-au angajat amantele, neamurile

Claudiu Ardelean, Petre Muresan, Sorin Ghilea, conferinta PDL Satu Mare

Claudiu Ardelean, Petre Muresan, Sorin Ghilea

Conducerea PDL Satu Mare a acuzat astăzi, într-o conferinţă de presă, conducerea Primăriei și a Consiliului Județean Satu Mare de matrapazlâcuri, şi că-şi angajează „amantele şi neamurile” în funcţii publice. Petre Mureşan consideră că PNL este un partid de familie, iar PSD un partid condus prin teroare.

Preşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, a declarat că deşi s-a încheiat campania electorală autorităţile locale fac în continuare politică. El a cerut conducerii Primăriei Satu Mare să efectueze reparaţii la drumuri întrucât oraşul e plin de gropi, dar  a cerut ca PDL să aibă reprezentant şi la nivelul consiliului de Administraţie al Apaserv, pentru a asigura o transparenţă în privinţa trecerii operatorului de la municipiul Satu Mare la judeţ.

Tot Claudiu Ardelean a solicitat Instituţiei Prefectului să vegheze atent la respectarea legislaţiei, dând exemplu cazului de la Medieşu Aurit, unde doi consilieri PDL sunt încă membri în forul local chiar dacă au fost excluşi din partid pentru colaborare cu USL.

Nu a fost uitată nici situaţia de la Călineşti Oaş, unde primarul se crede pe moşia lui, dar nici subiectul schimbării directorilor PDL.

Noi pur şi simplu ne dezicem de asemenea presiuni ce se pun asupra acestor oameni, iar în ce priveşte şefii serviciilor deconcentrate din ministere care sunt schimbaţi, care poate au fost membri PDL, la fel ca şi alţii au acest drept pentru că statutul de funcţionari publici nu le interzice să fie membri de partid, le spunem clar că-i vom sprijini în justiţie pentru a-şi apăra poziţiile, inclusiv integritatea morală în faţa celor care fac presiuni asupra lor. Partidul are avocaţi buni care-i pot sprijini în acest sens, şi recomandăm să meargă în instanţă, să atace în Contencions administrativ orice decizie care consideră că este nelegală iar noi îi vom ajuta în acest sens“, a declarat Claudiu Ardelean.

Acesta a mai precizat că s-a mai cerut demisia unor şefi de instituţii care sunt cadre militare, tot pe motiv că ar fi membri PDL, deşi le este interzis să facă politică sau a unora care au fost numiţi înainte de intrarea PDL la guvernare.

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Petre Mureşan, a criticat luările de poziţie ale senatorului Valer Marian, care în repetate rânduri a cerut demisiile mai multor şefi de instituţii.

Văd că toată ziua cere în presă ba demisia lui X, ba demisia lui Y, ba demisia Papei de la Roma. Eu l-aş ruga să nu mai someze instituţiile statului şi să dea nume de firme şi Primărie, pentru că eu cred că oamenii s-au cam săturat şi vor lua atitudine. Domnia sa se crede pe cai mari, se crede mare senator, a fost ales într-adevăr dar a fost ales să lucreze pentru oameni, nu numai pentru unii sau alţii pe care-i simpatizează. Noi vom lua poziţie. Probabil că o să-mi inventeze ceva amante sau copii din flori, deşi n-am”, a spus Petre Mureşan.

 Acesta consideră că este inadmisibil ca senatorul să facă presiune asupra instituţiilor să facă verificări la anumite firme.

 „Am observat că ei, cei din cucurigu, din turnul Prefecturii, se cred încă în campanie. Într-adevăr se cred pe cai mari, probabil că şi PDL şi alţii care au trecut pe la putere s-au crezut pe cai mari. Ei în loc să guverneze, în loc să-şi facă treaba de administratori fac politică. Am o listă cu  multe matrapazlâcuri. De când au intrat la conducere atât d-l Ştef cât şi d-l Coica se ocupă de matrapazlâcuri, îşi angajează amantele, rudele, neamurile. Au mărit organigrama cu vreo 60 de locuri şi nu cred că e normal ca într-o situaţie de criză noi să strângem cureaua iar domniile lor să-şi pună oamenii pe tot felul de posturi şi funcţii inventate. Dacă au curaj, să vină şi să justifice”, a spus Petre Mureşan.

Concluzia desprinsă este că PDL va monitoriza atent activitatea administraţiei locale şi va face publice neregulile.

Mureşan a încheiat prin a sublinia că PDL este singurul partid din Satu Mare cu uşile deschise, fiind aşteptaţi oameni competenţi să se înscrie.

PDL este singurul partid din Satu Mare care are porţile deschise. PNL este un partid de familie, dacă nu eşti neam cu acela sau cu acela n-ai ce să cauţi. PSD este  un partid unde se conduce prin teroare şi dictatură”, a spus Petre Mureşan.

31 comentarii

 1. Irinel Răspunde

  Felicitari,domnule Muresan! Apreciez atitudinea dumneavoastra! Si eu certific ca afirmatiile dumneavoastra sunt adevarate!
  Stef si clica lui de pupincuristi ne distrug judetul! Peste tot in administratia publica sunt oamenii lui Stef, pupincuristii de serviciu, oameni fara coloana vertebrala, slab pregatiti, dar cu pretentii exagerate. Singurul lucru pe care acestia il stiu e sa fie supusi fata de Stef, ca poate asa mai prind un post pentru toti din familie. Meritocratia a murit in PNL Satu Mare! Tot felul de jigodii au fost puse in functii bune. Asa s-a ajuns ca un amarat de vanzator de carpete, Babut, sa ajunga city-manager, un fost muncitor la Romtelecom,Sulea, director adjunct la Aeroport,un analfabet, consilier parlamentar,iar lista poate continua cu sotii, amante,prieteni, pusi in functii bune… Asta e partidului bunului-simt, partidul ce promova valorile, PNL Satu Mare,o fabrica de parveniti.

 2. Dan Răspunde

  Domnule Petre Muresan, sunteti un om cumsecade, va cunosc personal si va apreciez! Ar fi bine sa faceti urgent ordine in PDL Satu Mare! E nevoie de opozitie puternica si la nivel local! Ne ne lasati pe mana lui Stef si Coica! Satmarenii daca nu si-au dat seama cine ii conduc, isi vor da seama curand cine e USL-ul!

 3. Florin Răspunde

  Ar fi bine sa nu va lasati intimidati si sa aveti mereu atitudine fata de nenumaratele abuzuri ale USL-ului!

 4. Florin Răspunde

  Va e frica sa amintiti ca firma Folda Security al lui Stef e la aproape toate institutiile publice?! Incomensurabilile abuzuri ale Mariei Sale, S…, trebuie semnalate!Ca partid de opozitie, trebuie sa aveti atitudine!

 5. geo Răspunde

  Stefut facea gargara anul trecut ca PDL-ul a politizat institutiile publice, insa ei, uslasii, politizeaza totul. Oameni de doi bani sunt pusi in functii pentru care n-au nicio competenta.

 6. Brigitta Răspunde

  Nu va mai luati de Stef! Sa va fie rusine!

 7. Onut Răspunde

  Mai are Stef verisoare si verisori,unchi si matusi, prieteni si amici, pe care sa nu-i recompenseze cu o functie publica? Asa s-a ajuns ca o invatatoare,verisoara cu Maria Sa , sa fie director de scoala in municipiu, iar acest caz nu e singular. Tot asa, un amarat de agent la Aeroport, care inainte de concurs a primit subiectele de examen,sa ajunga sef de birou…

 8. Satmarean Răspunde

  Multiple abuzuri domnesc in administratia locala satmareana.Prefectul,in calitate de reprezentant al Guvernului in teritoriu, ar trebui sa-si faca datoria! Ar trebui verificate angajarile in sistemul public, iar unde s-au comis abuzuri,sa fie luate masurile ce se impun!

 9. beny Răspunde

  valer marian face trafic de influenta este obligatoriu sa se autosesizeze organele abilitate, mai sunt si altii care sunt complici gen consiler principal racsa

 10. Daniel Răspunde

  Care e amanta lui Coica? Stie cineva?

  • razv Răspunde

   Are el multe, uite cum şi-a umplut cabinetul cu manechine! Numa nu ştiu ce zice soţia, soacra, Florica…

 11. lena Răspunde

  apoi, cine dracu si0ar putea-o pune cu muntele ala de ozanza? Doar nevasta-sa, ceva asistente stagiarem ceva fomiste??

 12. vasile Răspunde

  PDL este singurul partid din Satu Mare care are porţile deschise.Uşa poate să fie deschisă, numai oamenii lipsesc care să intre.A-ţi avut o groază de directori pe dinafară,foarte slabi din toate punctele de vedere.

 13. cocojumbo Răspunde

  voi cei ce scrieti despre stef si ceilalti de ce nu scrieti clar despre amante si porcariile lor? stie toata lumea ca stef are amanta pe care a promovato, stie toata lumea cit mint cu totii, de ce nu scrieti?

 14. udrea Răspunde

  ceva despre imspectoarea popa sau dragutul de gigel pusi strict pe competente ne spuneti domnule muresan???? ca sa vezi cine da lectii…poate ati uitat de fratii GAL…incercati cu lecitina….

 15. Gheorghe Bodea Răspunde

  Muresan este presedinte, cu acte in regula nu presedinte interimar

 16. CUCUBAU Răspunde

  Stimate domn Muresan, ati fost cu partidul din care faceti parte, la guvernare si acuma faceti astfel de afirmatii? pai pe vremea dvs cum se faceau angajarile? Conditia principala era sa fie portocaliu catindatul. nu conta in rest daca stie sau nu stie ceva despre institutia in care cu succes va lucra dupa faimosul concurs.
  Asa ca feceti bine si vedeti-va de treaba ca dvs ati ocupat toate posturile si nu mai sunt disponibile altele pentru tot felul de amante si neamuri ale noii guvernari.

 17. Babasan Sergiu Lucian Răspunde

  Dragi concetateni.
  Cred ca aveti dreptate sa sesizati greseala PDL-ului de a fi sustinut in functii persoane incompetente.Dar va invit sa intelegeti un lucru.Democratia se bazeaza pe partide.Totusi ce e prea mult strica.Deci eu sunt de parere ca nu trebuie sa tot infintam cate un partid nou ori de cate ori simtim ca masurile pardidelor aflate la guvernare sunt gresite.Cred ca ar trebui sa inlocuim oamenii care s-au dovedit neperformanti din pardide.Sa se creeze noi echipe care sa invete din greselile celor dinainte lor.Asta este PDL Satu Mare.Un pardid cu o echipa nou,capabila si de perspectiva.In schimb PNL este un partid de familie(incontestabil asta) iar PSD un partid condus de oameni instruiti(in adevaratul sens al cuvantului) prin tehnici securiste de opresiune(evident din nou)

  • IRINA 1 Răspunde

   @ Draga BABASAN SERGIU LUCIAN – o singura observatie doar si sa nu te superi, te rog, sa nu generalizam niciodata, pentru ca PSD-ul de azi,in general, in frunte cu domnul premier Ponta, ESTE ALTCEVA ! Iar mie imi place de domnul Ponta, ca politician de cursa lunga cum se prezinta ! Si cine stie, poate d-na Udrea are dreptate si candva ,poate , veti guverna iarasi alaturi de PSD , asa cum ati mai facut-o , candva…Cine stie , in politica totul e posibil ,nu-i asa ?!…

   • Babasan Sergiu Lucian Răspunde

    Stimata Irina1 dar la nivel local ce s-a schimbat?Este adevarat ca Victor Ponta nu ii mai raspunde la tel presedintelui PSD Satu Mare?Unde este legitimitatea acestor lideri?Usl a luat voturi in Satu Mare datorita lui Ponta.Acum acesta se dezice de liderii satmareni.Ce face PSD in acest sens?

    • IRINA 1 Răspunde

     Stimate Babasan Sergiu Lucian -Nu stiu ce face domnul Ponta cu telefonul domniei-sale, probabil l-a pierdut , dar la unul din ele sunt convinsa ca ii raspunde domnului primar Coica ,cat despre legitimitatea unor lideri pot sa spun ca ATAT TIMP CAT AU PRIMIT VOTURI si s-au clasat pe primul loc in colegiul respectiv, categoric au legitimitate ! Si fara sa vreau sa te contrazic, USL a luat voturi datorita domnului primar Coica , care certamente a fost locomotiva locala a USL. Si care trebuie sa se puna la treaba pentru ca daca nu poate obliga firmele private sa mareasca lefurile satmarenilor, poate dansul sa invite/aduca mai multe supermarketuri si hipermarketuri si mall-uri ca prin concurenta acestora, prin oferta mai mare de produse, preturile alimentelor si altor produse SA SCADA ! Pentru ca au luat-o razna rau de tot ! Si asa am trai mai bine cu totii, oferta/concurenta mai mare reduce pretul si am fi mai repede niste satmareni mai fericiti, pentru ca ne-ar ramane mai multi bani in buzunar !…Dle Babasan, succes in sustinerea celui mai potrivit presedinte PDL ! In definitiv, sunteti la inceputul carierei politice si trebuie sa alegeti intelept, cu totii…Mult succes!…

 18. Portocala Răspunde

  Gasca de lingai s-a adunat din nou!

 19. @Irina1 Răspunde

  Doamna draga fara sa te superi,eu cred ca tare te mai plictisesti tu asa toata ziulica,pe langa ca esti foarte confuza(pe sleau -nu intelegi nimic din toata politica),dar iti mai dai si cu parerea peste tot,pareri dealtfel…. puerile ar fi un cuvant care ar supraevalua aberatiie debitate in ultimul timp…vb aceea :,,prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul,,.Certamente,era doar o singura observatie doar si sa nu te superi,te rog.

  • IRINA 1 Răspunde

   Nu ma supar,domnule…,ai perfecta dreptate,nu ma pricep la politica, e si motivul pentru care am sustinut entuziasta un tanar in care am crezut, la alegerile pentru o primarie, si chiar nu merita…pentru ca e un om rau!…

  • IRINA 1 Răspunde

   Ma doare cumplit, pana la lacrima, rautatea rea a unora , si mai ales a celui pe care l-am ajutat sa-si faca un nume in viata politica locala.Doar pentru ca am crezut ca e inteligent , bun si are caracter.Un tanar politician anonim , cu multa personalitatea, mi-a atras atentia candva.Nu era potrivit pt functia publica pentru care a intrat in lupta si i-am spus-o de la inceput. Era nepotrivit, dar era un prilej de a “sari” din anonimat, un prilej de a-si face un nume…Faptul ca-mi multumeste facandu-ma proasta si fudula(?!) ma doare pana la lacrima si ma intristeaza enorm…
   …Nu ai inteles pana acum ca mie imi plac oamenii buni si de caracter, cei care fac lucruri bune, care au intentii bune, indiferent de partidul din care provin?! Ca nu-mi place sa fie terfelit , pe nedrept, un om ,un partid ,la modul general?!…Ai obtinut o functie intr-un partid in care ai intrat pe fereastra si esti nedemn pentru functia obtinuta! Regret ca esti neom si te-am sustinut candva!…Imi cer scuze,tuturor !…

 20. @Irina1 Răspunde

  ,,rautatea rea,,???,dar exista rautate buna??:)))..doamna Irina du te si trage un plans(daca tot te trece lacrimarea) ,ca o sa ti faca bine,tai frunze la caini si o arzi aiurea pe aici ,sustii doar oameni fara caracter(zau ca i dau dreptate omului ca te a facut proasta si fudula),tu chiar nu ai pic de creier sa deosebesti binele de rau,dar o tii sus si tare cu parerile tale ,incerci cu tot dinadinsul sa ne convingi cat de bun si de special este X sau Y,deci nu te oftica cand ti se spune din n parti ca gresesti ,iar tu continui sa elogiezi oameni fara caracter,bun simt si tinuta morala,iar tu ii vezi niste zei…apoi te smiorcai cand ti se spune pe sleau..poate poate asa intelegi,,nu te pricepi,nu insista,e simplu :).

 21. vecinu Răspunde

  tovarasul Muresan Petre, din comentarile anterioare s-a prezentat ca sunteti un om serios si veti repara drumul de pe str. Gheorghe Bulgar, drum pe care lati stricat cand vati bransat la energia electrica, s-au va ganditi ca sunteti membru PDL si aveti imunitate.

  • Petre Muresan Răspunde

   Stimate ,, vecin” te rog sa-mi raspunzi la cateva intrebari:
   1.Inainte de a construi de la zero pe banii mei calea de acces de pe strada A. Muresan, dumneata pe unde circulei ?
   2. Care a fost contributia matale pentru reabilitarea strazi mai sus amintite ? Ai spus macar ,, multumesc” celui ce a facu ca tu sa ai un acces spre locuinta ta fara sa te coste un singur banut ?
   3. Daca tot esti curajos de ce nu ma abordezi direct ?
   4 Ai citit in copilarie povestea ,, sa moara si capra vecinului” ?

   • vecinu Răspunde

    Raspuns:
    1. Pe strada Gheorghe Bulgar pe care ati nenorocit-o dvs. de la zero cu banii “mei”
    2. Pe mine m-a costat viata mea si a copiilor mei cind te-ai decis tu sa faci afaceri pe spatele oamenilor
    3. Nu am curaj sa dau ochii cu o “hahalera” care crede ca daca a terminat Vasile Goldis poate sa bage capra lui moarta si in casele altora.
    4. Imi pare rau ca ti-a murit capra. Da’ gasesti multe prin ARD. Fruncea sus !!!

 22. dorin Răspunde

  acuma, io nu inteleg nimic! cum l-o costat pe acest vecin ,,viata”copiilor si a sa faptul ca Muresan face afaceri?? Nu mai primeste ajutor social? o murit careva ? n-au servici? cresteau porci sau dormeau in cartoane pe str Gh. Bulgar si asta, muresan a atentat la viata lor? a trecut cu buldozerul peste ei ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.