Ultima actualizare: azi, 18:46
tigari ascunse in masina
Locale

Renault Laguna burduşit cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit şi confiscat peste 1.700 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 13.800 lei. 

Tigari de contrabanda

tigari de contrabanda

În data de 08 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare împreună cu lucrătorii D.G.A.-S.J.A. Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

 Astfel, în municipiul Satu Mare, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Renault Laguna, înmatriculat în România.

 Mașina era condusă de Vasile L., de 30 ani, domiciliat în localitatea Satu Mare.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană autoturismul şi conducătorul auto au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea efectuării unui control amănunţit.

Astfel, în maşină au fost descoperite ascunse într-un locaş special amenajat 1.365 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 12.200 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Șoferul este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate corespunzător.

            *Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Halmeu au descoperit în bagajele unei persoane care circula cu un microbuz pe direcţia Halmeu – Satu Mare, 348 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 1.600 lei.

            Persoana în cauză este cercetată de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

 

tigari ascunse in masina

Locas special amenajat pentru tigari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.