Ultima actualizare: azi, 10:25
Locale

Şapte studenţi ai Academiei Alexandru Ioan Cuza, în practică la Jandarmeria Satu Mare

studenti practicaÎn perioada 04 februarie-1 martie, şapte studenţi sătmăreni  ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma – Jandarmi,  îşi desfăşoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învăţământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.  Dintre aceştia, cinci studenţi sunt anul III de studiu, unul este anul II şi un student este anul I.

Toate cunoştinţele acumulate până acum, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică, timp de 4 săptămâni, perioadă în care studenţii alături de tutori ofiţeri – jandarmi îşi vor pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs  la misiuni de ordine publică şi pază, pentru a-şi forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

Toţi cei 7 studenţi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, aceştia fiind selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Campanie de prevenire a delincvenței juvenile, la Școala Octavian Goga

Mesajul campaniei de prevenire a delincvenţei juvenile “Nu lăsa violenţa să te transforme în infractor!” a ajuns prin intermediul poliţiştilor...

Închide