Ultima actualizare: azi, 15:11

Locale

Sătmărenii Alexandra Mărcuț și Rareș Jucan participă la preselecţia Eurovision. Ascultă piesa

Alexandra Marcut

Alexandra Marcut

Alexandra Mărcuț (21 de ani) și Rareș Jucan (18 ani) sunt doi tineri care își propun să cucerească piața muzicală românească…și nu numai! Cei doi foști elevi ai Școlii de Arte Satu Mare vor participa la preselecția Eurovision.

Rareș Jucan este elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” Satu Mare și a performat pe scene locale, naționale și chiar internaționale. A obținut numeroase premii și trofee la concursuri și festivaluri de renume. Pe lângă muzică – cea mai mare pasiune -, Rareș s-a dedicat mai mulți ani la rând olimpiadelor școlare, reușind performanțe remarcabile la limba și literatura română sau istorie. În prezent este elev în clasa a XII-a și se pregătește intens pentru examenele de bacalaureat.
Talentul și ambiția l-au făcut să ajungă între cele câteva zeci de participanți la preselecția națională a concursului Eurovision 2013, de data aceasta ca și compozitor și producător muzical.

Interpreta acesteia se numește Alexandra Mărcuț, actualmente studentă în anul 3 la Cluj-Napoca.
A început să cânte de mică, însă a stat mult timp departe de scenă și de public. Abia în urmă cu 3 ani de zile a debutat ca interpretă și până acum se poate lăuda cu participări la concursuri județene și naționale, inclusiv „Vocea României”, „X Factor” sau „Românii au talent”.

Nu s-a lăsat de muzică, drept dovadă în prezent este o potențială reprezentantă a României la Eurovision.
De asemenea, Alexandra va filma și un videoclip pentru piesa „So Strong”, câștigat în urma unui concurs pe bază de voturi ce a avut loc anul trecut, chiar pe site-ul de socializare Facebook.com

Piesa „So Strong” a fost lansată pe site-ul YouTube în urmă cu câteva zile.

Să le urăm mult succes celor doi tineri!

Un comentariu

  1. Ralu Răspunde

    Bravo, dragii mei! Sunt tare mandra de voi!
    Multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.