Ultima actualizare: azi, 13:42
Valer Marian ajutor social
Locale

Senatorul Valer Marian, invitat să-şi ridice ajutoarele sociale de la Uniunea Europeană

Preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, susţine că a fost invitat de către Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare să-şi ridice ajutoarele din partea Uniunii Europene, produse care în mod normal se acordă persoanelor defavorizate. 

Valer Marian ajutor social

Valer Marian

Senatorul a explicat astăzi într-o conferinţă de presă că a primit la domiciliul său un plic prin care era invitat să se prezinte pentru ridicarea ajutoarelor constând în orez, făină, mălai, biscuiţi, paste, tomate, mazăre, fasole, etc.

Pe plic era trecut “Mia Mia, M cel Bătrân nr.19/19 Satu Mare”. Senatorul susţine că de fapt nr. 19/19 nu există, iar domiciliul său este la nr. 19.

M-am trezit şi eu zilele trecute cu un plic, o invitaţie, să merg să ridic aceste ajutoare care se acordă anumitor categorii, respectiv şomerilor, persoanelor cu handicap şi pensionarilor. Încă nu mă încadrez în niciuna din acestea. Am impresia că e degringoladă totală acolo, sau ce ar fi şi mai grav, probabil că se distribuie astfel de invitaţii, persoanele respective nu se duc, şi atunci le valorifică ei în scop oneros, direct sau prin diverse magazine“, a declarat Valer Marian.

Preşedintele PSD a solicitat primarului Dorel Coica dar şi Poliţiei să efectueze un control la SPAS pentru a vedea dacă produsele au fost distribuite conform cerinţelor Uniunii Europene, fiind suspiciuni cu privire la acest lucru.

 “Solicit pe această cale primarului municipiului Satu Mare în mod deosebit dar şi organelor de poliţie să facă verificări asupra modului de distribuire a ajutoarelor sociale de la Uniunea Europeană, cel puţin din ultimii doi ani. Aceste ajutoare este firesc să ajungă la persoane care se află în situaţii mai critice, mai defavorizate şi să nu se piardă datorită neglijenţei sau unei rele credinţe a unor funcţionari plătiţi destul de bine de la acest serviciu”, a afirmat Marian.

10 comentarii

 1. Daniel Răspunde

  Du-te ma invartindu-te Pinochio, cine te crede fraiere? In primul rand tu stai pe Bulevardul Transilvania intr-un apartament dat de Govor, iar strada Mihai Viteazu la care faci referire acolo e sediul Gazetei de NV. Spune direct si fi barbat ca vrei sa schimbi si pe la SPAS directorii. Poate cineva vine si in cazul tau cu o hartie cu toti sefii de institutii pe care vrei sa ii pui tu si cu cat cotizeaza, ca si tu ai facut la fel cu cei de la PDL. Auzi la el cu ce vrajeli vine, unu care castiga peste 50 de mii euro intr-un mandat de parlamentar, inventeaza prostii de astea numai sa mai scrie lumea de el. Dupa ce naiba te-ai facut parlamentar, ca tu esti platit ca sa aduci bani in judet, altfel pentru razboaiele tale personale puteai fi ca si inainte ex procuror-ziarist-revolutionar.

 2. ion romanu Răspunde

  omul asta chiar trebuie sa apara zilnic in presa? deja mi-e greata de el. o sa renunt la presa satmareana tocmai pentru a nu ajunge la spital cu stari vomitive repetate.
  Lasa-ne mariane si du-te la Bucuresti in parlament sau in vreo comisie si stai acolo ca de aceea te-ai uns senator.

 3. s.m. Răspunde

  dar acest om nu are un serviciu? chiar in fiecare zi trebe sa apara pe acest portal? asta nu face nimic altceva zi de zi decat sa se gandeasca cu ce va aparea in ziua urmatoare in ziare.nu degeaba ai primit tu acea scrisoare cu acea instintare.

 4. pesedist Răspunde

  Ar fi cazul sa-si ia talpasita din politica! Si sa-l ia si pe Govor, sa aiba si ceilalti pesedisti satmareni sansa de a se afirma!

 5. Bugs Bunny Răspunde

  Valere mai poti?Saptamana asta cate zile ai fost la munca?Cu scrisoarea ce ai primit-o este o mica greseala ,nu a fost trimisa de SPAS ci de Victor Ponta ca raspuns la scrisoarea ta.Premierul vrea sa spuna ca vei ajunge boschetar si o sa ai nevoie de ajutoare de la stat.

 6. simona Răspunde

  ca maine il vadem prezentand scrisori de la restul institutiilor unde directorii nu cedeaza santajului lui!il cred in stare pe nebun sa-si trimita scrisori doar ca sa schimbe directori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.