Ultima actualizare: azi, 11:21

Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare
Locale

Tânără în stare gravă după ce a căzut de la etajul IV

In data de 23.02, in jurul orei 1,30 noaptea, a fost dusa la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Satu Mare o pacienta, constienta, in varsta de 15 ani, despre care se presupune ca a cazut de la etajul patru al unui bloc. 

Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare

Unitatea de Primiri Urgente

Pacienta a suferit mai multe fracturi la nivelul antrebratului drept, coloanei vertebrale dorsale si coloanei vertebrale lombare, un traumatism toraco abdominal si cranio cerebral. Pacienta a fost trasferata in cursul aceleasi zile la Clinica de Neurologie din Cluj Napoca. 

In intervalul 22.02.2013 – 25.02.2013 (ora 7.00), la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare au primit asistenta medicala un numar de 520 persoane din care 136 au fost copii.

Sapte persoane au ajuns la UPU dupa ce au fost agresate, cinci in stare avansata de ebreiate, trei dupa ce au fost victime unor accidente rutiere si alte doua dupa ce au fost muscate de caine.

In data de 24.02, in jurul orei 2.50, la UPU a fost adus un pacient, barbat, in varsta de 62 de ani intoxicat cu fum. Barbatul a fost gasit la domiciliul sau, inconstient. In momentul de fata pacientul se afla internat la sectia Cardiologie.

Sursa: Spitalul Judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.