Ultima actualizare: azi, 15:00
zahar de contrabanda
Locale

4,5 tone de zahăr de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră

zahar de contrabandaÎn 29 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare împreună cu lucrătorii D.J.A.O.V. Satu Mare, au oprit pentru control, în trafic, pe raza municipiului Satu Mare o autoutilitară marca Volkswagen LT 46.

Maşina era condusă de către Norbert V. de 31 ani, cu domiciliul în municipiul Satu Mare.

La controlul efectuat asupra autoutilitarei şi a documentelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o cantitate însemnată de zahăr (92 de saci) pentru care conducătorul auto a prezentat o factură emisă de către o firmă din Ungaria.

Existând suspiciuni asupra autenticităţii documentelor prezentate, s-a trecut la efectuarea unor verificări, în urma cărora s-a constatat că denumirea firmei care a emis aparent factura nu există, iar codul unic de înregistrare înscris în factură a fost atribuit de către autorităţile maghiare unei alte firme.

Întreaga cantitate de zahăr, şi anume 4.580 kg în valoare de 18.400 lei, precum şi autoutilitara au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este cercetat acum de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.