Ultima actualizare: azi, 08:37
AC/DC beer
Externe

AC/DC a lansat berea pentru rockeri adevăraţi

AC/DC beerSe stie ca rockerii tin foarte mult la una din bauturile lor preferate: berea. Tocmai de aceea, AC/DC s-a decis sa-si onoreze fanii cu un produs special: “The Beer For Real Rockers”, propriul lor brand de bere.

In vara lui 2012, formatia a scos pe piata un vin, dar nu s-a multumit cu atat si a revenit in primavara lui 2013 cu o bautura mai putin pretentioasa: renumita si universal iubita bere.

Daca vrei sa fii foarte rock, ai nevoie de berea potrivita. AC/DC, legendele hard-rockului, zguduie scenele de peste 40 de ani. Ei au fost de acord sa-si dea numele unui gust adevarat australian. AC/DC Premium Lager Beer este o bere autentica germana si contine 5% alcool. Berea iti da foc limbii ca TNT-ul, are un gust real de bere si este fabricata in conformitate cu manifestul Rock ‘n’Roll din 1973 si legea puritatii germane din 1516“, scrie intr-un comunicat oficial.

Consulta acest site pentru mai multe informatii: www.ACDC-Beer.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Externe
Gest inedit în Biserica Ortodoxă. Un preot bulgar şi-a donat Rolexul pentru a plăti o factură la curent

Mitropolitul Nikolay, din oraşul bulgar Plovdiv, şi-a donat ceasul său extrem de scump (Rolex), unei biserici locale, pentru ca aceasta...

Închide