Ultima actualizare: azi, 22:59
H&M, Baia Mare
Naţionale

H&M a deschis primul magazin din Baia Mare în Gold Plaza

H&M, Baia MareLanţul internaţional de magazine H&M (Hennes & Mauritz AB) este într-o continuă dezvoltare în România  şi a deschis ieri, 7 martie 2013, primul magazin din Baia Mare în centrul comercial Gold Plaza. Este al 2832-lea magazin deschis la nivel internaţional de către retailer-ul suedez şi cel de-al 23-lea magazin deschis în România în mai puţin de 2 ani de la intrarea pe piaţa românească.

Deschiderea din Gold Plaza este un adevărat succes, magazinul fiind foarte aşteptat şi îndrăgit de localnici. La ora 11.00, oră la care a fost anunţată deschiderea magazinului, au fost prezente peste 250 de persoane dornice să se bucure de noutăţile oferite de H&M publicului băimărean. În decursul zilei inaugurării magazinului, numărul vizitatorilor se ridică la ordinal miilor, oferta de produse fiind foarte generoasă şi acoperind un segment larg de cumpărători.

La inaugurare au fost multe surprize pentru toţi clienţii care au trecut pragul magazinului. Cei care au facut cumpărături de minim 100 de lei au primit un voucher de 30 de lei, iar primii 50 de clienţii au primit automat un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Un comentariu

  1. IRINA 1 Răspunde

    Mai ,PortalSM, nastrusnic si sadic care ne esti , n-ai mila deloc de noi ?! IAR LA BAIMARENI ?! De ce ei pot, si noi , NU?!…Noi ne invartim mereu in cerc,vin unii, pleaca altii, lucrurile stau pe loc, cel mult se modifica doar promisiunile ,si oamenii, si vesnic o luam de la capat CU SPERANTELE…Ce jale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.