Ultima actualizare: azi, 13:29
Mircea Dogaru, Satu Mare
Locale

Întâlnire între prefectul Eugeniu Avram şi col. (r) Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

Mircea Dogaru, Satu MareÎn data de 22 martie, prefectul Eugeniu Avram l-a primit pe preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere din România (SCMDRRR), col. (r) Mircea Dogaru, care a venit la Satu Mare pentru o întâlnire cu membrii filialei sătmărene sindicatului. La întâlnirea a participat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, consilierii preşedintelui SCMDRRR, Vasile Mihai şi Ştefan Adrian, iar din partea filialei judeţene a sindicatului au fost prezenţi preşedintele col. (r) Gheorghe Strâmb, şi vicepreşedinţii Dumitru Pavel, Ioan Precup şi Gheorghe Rentea.

Prefectului i-au fost prezentate principalele probleme cu care se confruntă foştii militari privind recuperarea sumelor ca urmare a recalculării pensiilor dar şi necesitatea adoptării actelor normative care să legifereze pensiile vocaţionale. Preşedintele SCMDRRR a afirmat că este dreptul câştigat la o pensie corectă pentru fostele cadre militare, iar în prezent primesc „ajutoare sociale din partea statului“, ceea ce este umilitor pentru toţi cei care au slujit în sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţa naţională. Un subiect abordat de preşedintele filialei sătmărene a sindicatului a vizat obţinerea unui sediu corespunzător pentru activitatea filialei.

Prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele CJ, Adrian Ştef, au ţinut să îşi manifeste respectul faţă de toţi cei care s-au aflat în slujba ţării şi să susţină că li se cuvine acesta din partea societăţii pentru activitatea depusă printr-un sistem de pensii corecte şi echitabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.