Ultima actualizare: azi, 10:27
Bogdan Suciu, locul 2, Campionat Karate-Do
Locale

Jandarm sătmărean pe podium la Campionatul de Karate – Do

Bogdan Suciu, locul 2, Campionat Karate-DoJandarmul sătmărean, Bogdan Suciu din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a obţinut locul al II – lea la Campionatul de Karate – Do, faza finală pe Ministerul Afacerilor Interne.

În perioada 12-15 martie, în municipiul Suceava, s-a desfăşurat Campionatul de Karate – Do – faza finală pe minister.

Din lotul Jandarmeriei Române, a făcut parte şi jandarmul sătmărean, plt.  Bogdan Suciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, fiind selecţionat să participe la această competiţie ca urmare a obţinerii unor rezultate meritorii la diferite competiţii.

În urma desfăşurării competiţiei, plt. Bogdan Suciu s-a clasat pe un meritoriu loc II la individual, categoria – 67 de kg în proba de kumite.

Rezultatul obţinut de luptătorul sătmărean, alături de rezultatele obţinute de către ceilalţi luptători au dus echipa Jandarmeriei Române pe treapta a doua a podiumului, obţinând astfel medalia de argint atât la individual cât şi în clasamentul pe echipe.

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elevii sătmăreni calificaţi în faza naţională a Olimpiadei de Istorie

Sâmbătă, 09.03.2013, a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei de Istorie. Lotul județului Satu Mare pentru faza naţională a olimpiadei,...

Închide