Ultima actualizare: azi, 15:55

comisia de dialog social Satu Mare
Locale

Pensionarii vor avea facilități la transportul în comun și la ștrand

comisia de dialog social Satu MareReprezentanții Consiliului Județean al Pensionarilor au avut astăzi o întâlnire cu prefectul Eugeniu Avram şi cu primarul Dorel Coica, discutând mai multe probleme ridicate în ultima perioadă.

Edilul şef i-a informat pe vârstnici că s-a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii firmei care au concesionat ştrandul, urmând ca aceştia să plătească bilet la ştrand de doar 5 lei pentru 20 de intrări/lună, după care să se aplice tariful de 9 lei. Reprezentanţii firmei au mai fost de acord să furnizeze gratuit apă termală bazinului de la Taberele Şcolare, în cazul în care acesta va ajunge în administrarea Consiliului Judeţean şi se va transforma într-un centru de zi pentru pensionari.

Totodată, primarul Dorel Coica i-a mai informat pe vârstnici că în 2-3 săptămâni se va finaliza reorganizarea societăţii Transurban, urmând ca anumite categorii de pensionari să beneficieze de câteva călătorii gratuite într-o lună. Se discută şi despre acordarea unor facilităţi elevilor, însă doar începând cu luna septembrie, cu noul an şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.