Ultima actualizare: azi, 15:55

contrabanda de motorina
Locale

Peste 900 de pachete de ţigări şi 500 litri motorină confiscate în Halmeu

contrabanda de motorinaŢigări de contrabandă şi motorină de provenienţă ucraineană au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor în urma a două percheziţii domiciliare efectuate ieri, 28 martie a.c., în localitatea Halmeu.  Acţiunea a fost derulată cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale şi ai ofiţerilor S.I.P.I.

Activităţile de combatere a contrabandei au continuat la Satu Mare, după ce miercuri, un bărbat de 53 de ani, tot din Halmeu, a fost depistat cu 200 de pachete de ţigări. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au extins cercetările în acest caz, din anchetă rezultând date şi indicii privind depozitarea în comuna Halmeu şi a altor cantităţi de ţigări provenite din contrabandă. În consecinţă au fost autorizate şi efectuate două percheziţii domiciliare, la locuinţele lui Viorel B., de 39 de ani şi Emeric B., de 50 de ani, poliţiştii găsind 14.600 fire de ţigarete de diferite mărci şi peste 500 litri motorină, toate de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de motorină şi ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, prejudiciul fiind estimat la valoare de 9.000 lei.

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă, cercetările continuând pentru probarea activităţii lor infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.