Ultima actualizare: azi, 19:34
Locale

Prins la furat de două ori în aceeași zi

Prins-la-furat--in-magazinUn bărbat din Satu Mare a fost prins la furat de două ori în aceeași zi, oamenii legii întocmindu-i actele premergătoare începerii urmăririi penale.

În dimineaţa zilei de luni, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe D. Vasile – Ioan în vârstă de 51 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse alimentare în valoare de 45,12 lei.

Produsele au fost găsite asupra bărbatului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-le sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistat de către porţile senzormatice de la intrare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, făptuitorul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În după amiaza aceleiaşi zile, reprezentanţii unui magazin de pe strada Griviţei din municipiu au solicitat sprijin organelor abilitate ca urmare a faptului că un bărbat a sustras produse din magazin.

Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor care, ajunşi la faţa locului, l-au identificat pe făptuitor ca fiind acelaşi cu cel care încercase să sustragă produse cu câteva ore mai devreme dintr-un supermarket sătmărean.

Pentru a doua oară într-o zi bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, făptuitorul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În ambele cazuri, produsele au fost restituite reprezentanţilor magazinelor, prejudiciul fiind recuperat integral.

Sursa: Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare

5 comentarii

 1. Bandi Pop Răspunde

  Furat de doua ori, scris de doua ori .. parca nu am fi inteles si prima data

 2. Bandi Pop Răspunde

  Furat de doua ori, scris de doua ori .. parca nu am fi inteles si prima data

 3. Bandi Pop Răspunde

  Furat de doua ori, scris de doua ori .. parca nu am fi inteles si prima data

 4. nicolae Răspunde

  sigur ce-i sigur…sigur ce-i sigur…sigur…sigur…sigur…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.