Ultima actualizare: azi, 18:20

Publicitate

Sarmexin – Pentru eleganţa casei tale!

sarmex (7)Show-room-ul Sarmexin, situat în Complex Plaza Europa, vă oferă idei şi soluţii elegante de amenajări şi decoraţiuni interioare pentru casa dumneavoastră. Doar aici găsiţi ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni.

La Sarmexin puteţi găsi o gama diversificată de perdele şi draperii pentru amenajarea şi decorarea spaţiului interior. Sunt piese unice din import, creaţii din Germania, Spania, Portugalia, Franţa şi India.

Întreaga gamă de perdele este realizată din materiale extrem de fine, greu şifonabile, vaporoase şi în acelaşi timp rezistente, care se întreţin cu uşurinţă. Ţesătura de bază este din mătase, in, organza, voalul – voal cristal, voal creponat, voal transparent sau mat, simple, imprimate sau cu broderii şi aplicaţii de dantelă. Totodată puteţi să vă achiziţionaţi perdele unice, pictate manual.

Perdele simple, duble, scurte, lungi, uni sau multicolore, o perdea protejează de privirile indiscrete, maschează caloriferele şi fac parte din cele mai importante elemente de decor într-o încăpere, deoarece chiar şi singure pot schimba cu totul aspectul interior.
Ca un plus de stil, puteţi folosi diferite accesorii de prindere în forme care să se regăsească în stilul camerei, piese aduse din Polonia.

O cameră, oricât de frumos ar fi aranjată, nu este completă dacă nu are şi draperii care să-i scoată în evidenţă arhitectura şi culorile.

Pe lângă realizarea efectului estetic, draperiile au şi scopuri practice: împiedică lumina să pătrundă în cameră şi oferă intimitate locatarilor, ferindu-i de priviri curioase.

Gama de draperii completează designul interior şi se încadrează în ultimele tendinţe în domeniu, putându-se realiza în mai multe combinaţii. Ţesătura este din satin simplu sau creponat, pluş sau bumbac satinat, lână şi tafta.

Alese în ton atât cu decorul general din dormitor dar şi cu stilul personal, lenjeriile de pat adaugă un plus de vitalitate şi relaxare în viaţa dumneavoastră.

Împreună cu o simplă draperie, spre exemplu, o lenjerie de pat din gama oferită, import Germania, poate adăuga un surplus de rafinament şi eleganţă dormitorului.

Croiala materialelor, perdele şi draperiile sunt de calitate o ireproşabilă. Paleta de culori şi de modele este completă şi diversificată răspunzând oricărei dorinţe sau fantezie legată de casa dumneavoastră.

Designul pieselor de mobilier, atent creat cu cadru rezistent din lemn masiv oferă un confort maxim şi un mobilier complex şi frumos. Stilul clasic este îmbinat fin cu modernismul care atrage privirile tuturor.

Pentru diversificare, la Sarmexin puteţi găsi chiar şi bijuterii importate din India. Micile accesorii dedicate doamnelor şi domnişoarelor ating înălţimea de creativitate şi excelenţă de prezentare a colierelor, inelelor, cerceilor toate expuse în cutii rafinate de bijuterii.

Sarmexin vă stă la dispoziţie pentru a vă putea îndruma în luarea deciziilor corecte privind elementele de design interior şi combinarea acestora cu oferta unică de perdele, draperii, accesorii, decoraţiuni, lenjerii şi cuverturi, precum şi cu mobilierul de lux.

Eleganţă, rafinament, stil şi calitate reprezintă descrierea pieselor pe care le puteţi găsi la Sarmexin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.