Ultima actualizare: azi, 17:31
Locale

Valer Marian: Adrian Marc voia să-l „vândă” pe Csehi Arpad încă din 2008

adrian marc

Adrian Marc, membru PNL

Preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, este de părere că la Spitalul Judeţean Satu Mare sunt probleme atât cu directorul plin, Adrian Marc, cât şi cu director economic Mircea Pal, cel care a comis un accident rutier având o alcoolemie de 1,4 mg/l în sânge.

Senatorul a explicat astăzi într-o conferinţă de presă cum Marc intenţiona să-l trădeze pe Csehi Arpad încă din campania din 2008, deşi era „frate de cruce” cu acesta.

Din păcate la spital sunt probleme nu numai cu directorul economic ci şi cu directorul plin, legate de management şi de alte aspecte. A fost preluat de PNL am înţeles, dar la noi nu-şi are locul. Colegilor de la PNL le-am spus să fie foarte atenţi şi le-am spus şi de ce. În timpul campaniei electorale din 2008 am candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean având ca adversar pe preşedintele UDMR Csehi Arpad şi pe preşedintele PNL Ovidiu Silaghi. Cu vreo 10 zile înainte de campanie, o cunoştinţă comună a tot insistat să mă întâlnesc cu actualul director al Spitalului, care atunci era directorul de campanie al d-lui Csehi Arpad, şi era un fel de frate de cruce sau mâna sa dreaptă. După o săptămână de insistenţe am acceptat şi a spus că doreşte să-mi spună totul despre d-l Csehi ca biografie, ca acţiuni de campanie. I-am spus că iubesc trădarea, nu-i iubesc pe trădători. De aici deduceţi… Deci trădători există şi în rândul minorităţilor. Dânsul se declară când maghiar, când român…”, a spus Marian.

După alegerile locale din iunie 2012, Adrian Marc a anunţat că s-a înscris în PNL, deşi înainte a fost susţinut de UDMR, ocupând o perioadă şi funcţia de consilier local.

Întrebat dacă fostul prim-vicepreşedinte al PDL Satu Mare, Valentin Breban s-a înscris în PSD, după cum afirmau liderii democrat liberali, Valer Marian a spus că partidul nu are nevoie de asemenea oameni.

Eu nu ştiu să fi devenit membru PSD şi nici nu sunt de acord ca asemenea oameni să intre la noi în partid. Când va ajunge adeziunea o s-o rog pe doamna secretară să îmi spună, ca să pot să scriu NU, cu litere mari”, a precizat senatorul.

 

6 comentarii

 1. cetateanu Răspunde

  d-nul Adrian Marc ar trebui sa esplice ca la concursurile de angajare de asistenti medicali, cum sa putut intampla, ca concurent care a obtinut nota 10 la scris, a picat la interviu.Este foarte interesant!!!

 2. sin Răspunde

  Ce enormități poate debita gușatul ăsta de marian! și nimeni nu i se opune.Vai de voi sătmăreni!!!

 3. victor Răspunde

  Are perfecta dreptate domnul senator! Marc nu are coloana vertebrala absolut de loc! E un pupincurist innascut!!!

 4. Daniel Răspunde

  Marc a avut-o amanta pe Mihaela, sefa centrului de pe strada Gorunului.

 5. Valerica Răspunde

  Iubeste tradarea dar nu iubeste pe tradatori.. Mare minciuna spune acest avorton Marian Valer. Probabil ca are impresia ca prea putina lume stie care sunt modalitatile sale de a obtine informatii, pe care apoi le publica in fituica sa de scandal, fara nicio verificare prealabila. Saptamanal pupincuristi de la diverse institutii, pe care el le critica, il cauta cu diverse dezvaluiri in speranta acestora de a obtine un post mai bun odata cu schimbarea sefilor lor, schimbare facuta de acest avorton securisto comunist Marian.

 6. Adevarul Răspunde

  Decalog pentru senator:
  1. In primii ani ai stabilirii sale in Satu Mare, Marian Valer a fost ajutat (cazare, masa etc.) de unele persoane, aflate in preajma sa inca, si fata de care se comporta execrabil in acest moment.
  2. Fituica sa fara tiraj (GNV) si plina cu articole calomnioase este folosita in scop santajist. De-a lungul vremii a solicitat si primit favoruri, foloase necuvenite in general sub forma de bani, pentru a nu continua sa publice seriale defaimatoare la adresa diferitelor persoane.
  3. Desi libertatea de exprimare ne-am castigat-o in urma cu cativa ani, umflatul Marian nu a renuntat la metodele sale de procuror securisto comunist, cu cariera profesionala ratata. Fituica sa posteaza doar comentariile adulatoare la adresa sa.
  4. Apropo de fituica sa coordonata de o serie de ageamii. Redactorul sef Dunca, in urma cu aproximativ 15 ani, cand era barmana la un club de billiard in Micro 16, la finalul fiecarei zile/nopti de lucru folosea mesele de billiard pe post de saltele cu diferiti clienti. O alta pocitanie este Bledea, fiul fostului sau colaborator jurnalistic asupra caruia s-a prins primul blestemul celor batjocoriti de ei si la acea vreme.
  5. Gura targului, cea reala, nu cea mincinoasa din fituica sa, spune ca bolile senatorului nu rezida doar din simptomele vizibile si sesizabile de orice om perspicace (intelect, exprimare, prune in gura, gusa, obezitate, ticalosie, tampenie, complexare, pesta porcina etc.) ci ar fi si altele mult mai grave, preferand relatiile intime cu minori si cu barbati. Faptul ca a fost acuzat de abandon familial, in urma cu cativa ani, se poate explica si datorita metehnelor sexuale de mai sus. Lipsa sa de atasament fata de familie il face sa cauzeze neplaceri atator altor familii.
  6. Toate acuzatiile ireale si fara dovezi la adresa oamenilor le face sub umbrela sa de imunitate parlamentara, in acest moment, desi deja i s-au deschis o serie de procese de calomnie, hartuire etc., fara a avea teama de lege si de Dumnezeu.
  7. Cauzele acestor atacuri rezida din complexele sale pe care le are in relatiile sociale, precum si datorita faptului ca el si acolitii sai nu au avut acces la o serie de licitatii, angajari etc. si are speranta ca aceste declaratii le va folosi, din nou, in scop de santaj.
  8. In fiecare joi, la usa sa se aduna aghiotantii sai, care lucreaza in institutiile din judet, si care ii toarna vrute si nevrute cu scopul de a beneficia de o posibila promovare. Acesti lingai si pupincuristi ai sai sunt sursa sa de informatii pe care le face publice fara a respecta macar regula bunului simt de a le verifica, iar fituica sa le ia de bune si le publica, fara a fi verificate din 3 surse, cum spune deontologia profesionala a jurnalistului.
  9. Aceste declaratii ale sale, facute la adresa unor oameni din jurul sau, sau la adresa unora pe care nici macar nu-i cunoaste, i-au fost specifice “carierei” sale din ’90 incoace. Toate aceste presiuni la adresa institutiilor statului sunt grave incalcari ale legii: trafic de influenta, calomnie, santaj, hartuire etc.
  10. Isi conduce partidul in mod despotic si tiranic, majoritatea membrilor sai neavand coloana vertebrala de a riposta asupra acestuia. Este rusinea partidului si a aliantei din care face parte, asigurandu-le acestora o diminuare masiva a electoratului simpatizant.
  Fie in veci blestemat, senatorul de cacat, Valer Marian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
„Lucrurile merg înspre bine” între Valer Marian şi conducerea PSD

Preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, cel care i-a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Victor Ponta, exprimându-şi public nemulţumirile...

Închide