Ultima actualizare: ieri, 20:19
tigarete contrabanda Halmeu
Locale

10.600 ţigarete confiscate de inspectorii vamali din Halmeu

tigarete contrabanda HalmeuÎn data de 14.04.2013 inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Halmeu, au descoperit cu ocazia controalelor efectuate asupra unor persoane fizice şi în maşinile folosite de acestea mai multe pachete de ţigări ascunse şi nedeclarate la intrarea in ţară.  

Astfel au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în  mai multe locaşuri cum ar fi: în aripile faţă şi într-un locaş special amenajat lângă locaşul roţii de rezervă ale  autoturismului  importante cantiţăţi de ţigarete diverse marci cu  timbru Ucraina iar în bagaje, disimulate în ambalaje de cereale şi cutii de detergenţi.

Autoritatea vamală a reţinut, în vederea confiscării, întreaga cantitate de ţigarete descoperită 530 pachete ţigarete marca JIN LING, un autoturism în valoare de aproximativ 9.000 lei iar şoferii au fost sancţionat cu amenzi contravenţionale în cuantum de 10.000 lei.

Prejudiciul total pentru tigarete , valoare taxe şi accize  ar fi ajuns la 5.600 lei.

tigarete Halmeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
braconaj piscicol
6 dosare penale pentru braconaj piscicol

La final de săptămână poliţiştii de siguranţă publică, inclusiv cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală, au acţionat alături de...

Închide