Ultima actualizare: azi, 09:39
Locale

Asociația Stea a lansat Campania „11- Apel pentru sufletul tău!”

conferinta asociatia stea, diana bretan, filomena finta (08)Asociația Stea va derula campania „11 – Apel pentru sufletul tău!”, în încercarea de a atrage fondurile necesare continuării activității, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, Diana Bretan, responsabil colectări fonduri. Alături de aceasta a fost prezentă și fosta Miss România, participantă în 2003 la Miss World, Filomena Finta (fostă Chifor).

În cadrul acestei campanii, care se va desfășura în perioada 08.04.2013 – 31 decembrie 2013, Asociația STEA va oferi sătmărenilor diverse evenimente, prezentări de modă, recitaluri, târguri de produse hand-made, expoziții de fotografie și artă, târg de carte, spectacole artistice – dans, teatru, concerte – toate acestea oferite în semn de mulțumire tuturor celor care au sprijinit, sprijină sau vor sprijini activitatea asociației. 

Primul eveniment va fi organizat pe 9 Mai la Filarmonica ”Dinu Lipatti”. În cadrul acestui spectacol va susține un recital și îndrăgitul folkist sătmărean Tavi Bud, iar fosta Miss România, Filomena Finta își va prezenta în exclusivitate prima colecție de haine.

Diana Bretan a declarat că în momentul de față activitatea asociației este finanțată în proporție de 60% de italieni, 20% francezi, respectiv Consiliul Județean și Consiliul Local, însă principalii susținători financiari vor renunța să mai ofere sprijin financiar, din cauza problemelor economice.

Potrivit responsabilului de colectare fonduri, în incinta hipermarketului Real vor fi amplasate cutii, în care sătmărenii vor putea să ajute Asociația Stea cu bani sau alimente. Aceasta a precizat că orice ajutor, oricât de mic ar fi, este important pentru beneficiarii asociației.

Asociaţia STEA este o organizaţie neguvernamentală care luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

”În spatele fiecărui copil fără adăpost, cerșetor, aurolac sau nebun de pe stradă se ascunde o dramă. O dramă care putea fi povestea oricăruia dintre noi. Noi am avut o șansă, aceea de a fi născuți într-o familie, de a fi crescuți sub un acoperiș și de a fi hrăniți până am devenit independenți. Beneficiarii Asociației STEA au dreptul la această șansă. Deschideți-vă ochii sufletului și îi veți vedea exact așa cum sunt”, a declarat Diana Bretan.

3 comentarii

 1. Radu Pasca Răspunde

  Diana Bretan te felicit pentru atitudinea ta pozitiva si forta de munca de care dai dovada zi de zi , esti un exemplu demn de urmat si as dori pe aceasta cale sa iti doresc succes in viitoarele tale actiuni ! Inca o data felicitari!!

 2. Radu Pasca Răspunde

  Diana Bretan te felicit pentru atitudinea ta pozitiva si forta de munca de care dai dovada zi de zi , esti un exemplu demn de urmat si as dori pe aceasta cale sa iti doresc succes in viitoarele tale actiuni ! Inca o data felicitari!!

  • Diana Bretan Răspunde

   Multumesc mult, eu doar sunt mesagerul, meritele apartin colegilor mei extraordinari si acestor tineri sarmani care imi dau zi de zi cate o lectie de viata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.