Ultima actualizare: azi, 21:22
Locale

Autoturism furat din Serbia, descoperit la Halmeu

renaultPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au depistat şi indisponibilizat un autoturism marca Renault, în valoare de aproximativ 30.000 lei, care figurează ca fiind căutat pentru confiscare din luna mai 2012.

În data de 15 aprilie, în jurul orei 3.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul sârb Ivica M. de 30 ani, conducând un autoturism marca Renault, cu numere de înmatriculare specifice Serbiei.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat pentru confiscare, din luna mai 2012.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de aproximativ 30.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Andrei Vajda a câștigat Cupa Federației Române de Karting

Sătmăreanul Andrei Vajda este câștigătorul clasei KF3, în cadrul Cupei FRK, organizată de Federația Română de Karting, în perioada 13-14...

Închide