Ultima actualizare: azi, 20:12
Locale

Conducerea Primăriei a premiat cuplurile care au 50 de ani de căsnicie

5Conducerea Primăriei Satu Mare a premiat astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

 Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel împreună cu viceprimarul Radu Roca au premiat, în sala de căsătorii a Primăriei municipiului Satu Mare, un număr de 36 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

 La acest eveniment au participat în calitate de invitaţi preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef şi vicepreşedintele Consiliului Județean Mircea Govor. De asemenea, atmosfera a fost întreținută de starostele Costică Mureșan.

 Edilul şef a înmânat fiecărui cuplu ,,de aur” câte o diplomă şi suma de 500 de lei, le-a urat multă sănătate, spor la toate şi ,,La mulţi ani”.

 

Pearl Beauty Center

10 comentarii

 1. Florin Răspunde

  Se poate eveniment fara Stef! Unde sunt camerele, top si el!

 2. Irinuca Răspunde

  Ati facut fericiti o gramada de oameni, domnule primar Coica!

  Inaintea sarbatorilor pascale 72 de oameni frumosi si familiile lor, cu copii,nepoti si stranepoti s-au bucurat de aceasta mare atentie – 500 de lei de la Primarie…E o suma…Un semn frumos de respect pentru cei mai frumosi oameni – cei fideli, buni si iubitori!

  Sa faci 50 de casatorie TREBUIE SA FII EXTRAORDINAR – bun,echilibrat, impaciuitor, intelept si cu mult haz…Un exemplu frumos pt zapacitii de noi, cei din ziua de azi!…

  Felicitari pentru FAPTA BUNA SI FRUMOASA, intr-un moment extraordinar de potrivit, domnule primar Coica !

  P.S. Priviti-i chipul doamnei superbe care-si tine diploma de fidelitate cu mandrie la piept!
  Cititi-i fericirea din ochi ! Superb! Emotionant !…

  Felicitari pt momentul ales pentru a darui bucurie !!!…

 3. satmarean Răspunde

  Asta nu actuala conducere a inventato, asa ca Irinuca, te rog din nou sa te calmezi. Iar pentru asa ceva exista sef serviciu SPCLEP nu e nevoie de primar, viceprimar, presedinte de consiliu local, vicepresedinte de consiliu local…

 4. satmarean Răspunde

  Erata: judetean nu local

 5. Ionel M. Răspunde

  Foarte frumos! Cata sensibilitate din partea autoritatilor! Imi amintesc ca si anul trecut,prin primavara,domnul presedinte Stef a dat dovada de aceeasi sensibilitate cand un om ce a lucrat vreo 4 ani pentru domnia sa a fost vreo doua luni paralizat.Felicitari! Drept multumire pentru atentia acordata atunci si acum, acest individ si-a dat astazi demisia din PNL.

 6. Dan Răspunde

  De cand Stef e la Primarie sau l-o inlocuit pe Babut ,administratorul public? Parca primaria a premiat cuplurile nu Consiliul Judetean. Chiar nu se poate nimic in Satu Mare fara Stef? Unde-i rost de publicitate, automat prezent si el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.