Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

„Cuibul de cărți” la Carei

cuib cartiDirecția de Cultură a municipiului Carei a inaugurat luni, 22 aprilie de la ora 13.00 campania de lectură în aer liber, „Cuibul de cărți”.

Toți cei care vor vizita Parcul Dendrologic din Carei vor putea petrece timpul liber lecturând diverse titluri, în natură.

Căsuțele cu cărți din diverse domenii în limbile română și maghiară sunt amplasate în jurul castelului în trei puncte: la intrarea principală a Castelului, la fântâna arteziană din Parc și în zona statuii contelui Alexander Károlyi.

Pe părțile laterale ale căsuțelor sunt afișate citate ale unor autori celebri și cuprinsul titlurilor care se regăsesc în respectivul „cuib”.

Din trei în trei săptămâni, cărțile vor fi schimbate, favorizând astfel accesul cititorilor la cât mai multe titluri din domenii variate. Printre cărți se vor regăsi și titluri care aparțin scriitorilor careieni,  promovând astfel creația autorilor locali.

De asemenea, pe lângă casuţele cu cărţi, iniţiatorii campaniei au pus la dispoziţia doritorilor şi o cutie în care se pot dona cărţi, amplasată în faţa Castelului, lângă primul „cuib de cărţi”.

Campania „Cuibul de cărți” se va desfășura pe toată durata verii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmăreni câştigători la Campionatul național dans sportiv
Sătmăreni câştigători la Campionatul național dans sportiv

Royal Dance Club a participat in perioada de 20-21 aprilie la Resita la Campionatul  National de Clase unde clubul satmarean...

Închide