Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

De mâine începe dezinsecţia generală în Satu Mare

dezinsectie Satu MarePrimăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare demarează mâine, 30 aprilie acţiunea de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare contra căpuşelor, ţânţarilor şi altor insecte dăunătoare prin pulverizarea manuală la sol a unor substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Acţinea se desfăşoară în perioada 30 aprilie – 31 mai pe suprafeţele de zone verzi din cartierele: Solidarităţii, 14 Mai, Botizului, Centru nou, Centru vechi, Carpaţi I, Carpaţi II, Soarelui, Micro 14, 15, 16, 17, B-dul Cloşca, digurile Someşului, parcuri, Grădina Romei.

Atenţionăm crescătorii şi deţinătorii de albine de pe raza municipiului Satu Mare să ia măsurile necesare pentru protejarea acestora iar cei care nu fac parte din Asociaţia Crescătorilor şi Deţinătorilor de Albine să anunţe deţinerea acestora la numerele de telefon (0744-667979 sau 0735-500155) ale operatorului, pentru a feri zonele respective de substanţele pulverizate.

 În caz de vreme nefavorabilă, programul se va schimba astfel încât acţiunea să se desfăşoare în condiţii optime cu eficienţă maximă.

 Sursa: Primaria Satu Mare

Un comentariu

  1. sătmărean Răspunde

    Iar a aruncat florisalu cu mazga dinaia alunecoasa pe strazi! Serios, la ce foloseste aia inafara de consumatul de prisos al banului public? Se deconteaza ceva ramasite de materiale? Plus ca e periculoasa si nu are absolut niciun efect de curatire. Da chiar asa, ce se mai aude cu contractele cu florisal? Sau e coabitare si la nivel local?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.