Ultima actualizare: azi, 10:31
Locale

Dorel Coica va depune plângere împotriva lui Valer Marian după ce a sigilat sediul PSD

valer marian sigiliu psd satu marePreședintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, a declarat la emisiunea Ora Adevărului, moderată de Victor Constantinovici, că va depune plângere împotriva senatorului Valer Marian pentru că a „intrat abuziv” în sediul partidului de pe str. Ştefan cel Mare nr. 1 şi a aplicat sigilii.

Dorel Coica a afirmat că Valer Marian a intrat abuziv în sediul partidului, a ameninţat-o pe secretară, i-a luat cheia şi a aplicat sigilii.

Liderul filialei municipale a explicat că Valer Marian nu face parte din conducerea interimară, aceasta fiind alcătuită din vicepreşedinţii Mircea Govor, Toma Betea şi Dorel Coica.

„Ce sigiliu a aplicat? Sigiliul Senatului? În ce calitate? O să facem plângere pe această temă. Este sediul PSD nu al dânsului!”, a afirmat Coica.

Potrivit acestuia, sigiliul nu are nicio valoare.

În încheierea intervenţiei sale, primarul Dorel Coica, în calitate de medic, l-a sfătuit pe Valer Marian să se trateze, după ce a anunţat public că are probleme de sănătate.

4 comentarii

 1. salamandra_1989 Răspunde

  …poate depui plangere penala si impotriva lui Govor,pentru sistemul mafiot implementat in partid si administratie,pentru spagile pe care si le trage de la gruparile mafiote pe care le protejeaza si asa poate scapam de el de tot si de toate gunoaiele lui….ia intreabal cat a luat de la mafiotul sef de garda financiara pupincuristul lui Oltean pentru al mentine in functie…?

 2. camarad6797 Răspunde

  … stiu eu cat si cu cine a impartit suma…poate ne spune senatorul….cateva sute de mii de euro..si cat mai cotizeaza cei din zona folclorica oas pentru protectie la gunoiul de sipos….via govor….

 3. Daniel Răspunde

  Ce partide avem fratilor la putere in Satu Mare….PNL-ul care zici ca e mostenire de familie, Silaghi impreuna cu cumnatul Stef, si PSD-ul, unde se ataca unii pe altii ca niste mafioti. Mai bine votez cu PDL, desi nu am votat cu ei niciodata, insa macar Petre Muresan e un om de afaceri, un osan din Vama care a fost pe la munca in America si acum are firma serioasa.

 4. alegator Răspunde

  PSD-istilot nu va mincati intre voi, chiar nu intelegeti ca se bucura ceilalti????? Domnule senator, cred in dvs. de aceea va rog nu-i mai luati in seama pe tradatori, nu le mai raspundeti, tratati-i cu indiferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
sigiliu psd satu mare
Sigiliu pe sediul PSD Satu Mare

Sigiliu pe sediul PSD Satu Mare. Senatorul Valer Marian a aplicat sigilii pe ușile de acces în sediul partidului de...

Închide