Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Horoscopul carierei in 2013

horoscopAnul in care ne aflam este considerat o perioada de revigorare a energiilor dar si o piatra de hotar in ceea ce priveste viata profesionala. De aceea, orice decizie luata trebuie cantarita bine. Cel mai prielnic moment pentru schimbare se va dovedi a fi, asa cum vei vedea, luna mai sau a doua jumatate a lui 2013.

Berbec

Impulsivi si mereu in graba, Berbecii sunt foarte pasionati de carierele lor, cu atat mai mult atunci cand practica o meserie care le face placere.

In 2013, pe Berbeci ii asteapta schimbari importante pe plan profesional, datorate in principiu tranzitiei lui Pluto in casa a Xa.

In acest caz, nativii in Berbec se vor simti impulsionati catre succes si vor actiona cu perseverenta.

Cu toate acestea, ei trebuie sa-si gaseasca echilibrul si sa nu se lase influentati de autoritatea de care ar beneficia in urma unei promovari.

Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa se impotriveasca acestei schimbari, ci doar sa-si reevalueze deciziile.

Astro-sfat: Nu lua decizii sub influenta momentului!

Taur

Fiind semn de pamant, nativii in Taur sunt in general echilibrati, rabdatori dar si incapatanati, adeptii muncii asidue. Sunt destul de stabili in ceea ce priveste chestiunile profesionale. Lucreaza sistematic si sunt coechipieri excelenti.

In 2013, este recomandat pentru ei sa faca mici schimbari pe plan profesional. Desigur, o schimbare majora se va dovedi a fi in avantajul lor insa prin natura lor pamanteana, acestia sunt mai putin inclinati catre modificari sau decizii radicale. S-ar putea simti incorsetati de o chestiune personala insa daca se vor analiza obiectiv, vor descoperi ca nu exista situatie fara iesire.

Astro-sfat: Cauta sa te adaptezi permanent!

Gemeni

Cei nascuti sub semnul Gemenilor sunt sociabili, de neoprit si iubesc sa interactioneze cu oamenii si vor prospera doar in acel domeniu care le asigura comunicare permanenta cu semenii lor.

2013 va incepe cu un ton pozitiv in viata profesionala. Chiar daca sunt multumiti de pozitia lor, cei mai multi Gemeni vor avea numeroase oportunitati si ocazii benefice daca se decid pentru o schimbare de profesie.

Daca decid sa ramana pe loc, nu vor avea de pierdut deoarece ii asteapta o promovare sau pur si simplu, castiguri materiale neasteptate din alte surse.

La suprafata, toate merg bine insa in interiorul lor, vor fi macinati de o nemultumire sau de teama insuccesului.

Astro-sfat: Doar cine risca poate castiga!

Rac

Principala trasatura pe plan profesional a nativilor in Rac este sinceritatea opiniilor si concretetea sfaturilor. Sunt stabili si foarte meticulosi in ceea ce priveste programul de munca.

2013 nu va debuta sub cele mai bune auspicii. Pe plan profesional, ceva nu se va ridica la inaltimea asteptarilor, ceea ce va declansa un val de furie si de suspiciune in randul Racilor, ca si cum tot Universul comploteaza impotriva lor.

Sfarsitul anului vine insa cu vesti bune pentru acestia dar totul depinde de maniera in care vor trece peste obstacole. Daca vor continua sa reactioneze agresiv, s-ar putea sa mai aiba de asteptat in ceea ce priveste succesul profesional.

Astro-sfat: Tempereaza-te cat mai mult posibil!

Leu

Fiind dominati de Soare, Leii sunt plini de energie si entuziasm, gata oricand sa preia haturile si sa redreseze situatiile dificile. Oamenii din jurul lor se intorc adeseori catre ei atunci cand au nevoie de un sfat.

Din punct de vedere profesional, 2013 va fi un an plin de urcusuri si coborsuri pentru Lei. Nimic nu ii va demoraliza si vor simti fiecare obstacol ca si cum ar fi o cursa pe care trebuie si o vor castiga cu siguranta.

In a doua jumatate a anului, o situatie de familie le va abate atentia de la succesul profesional. Singura solutie este sa gaseasca echilibrul intre cariera si viata personala. Mare atentie la conflictele care s-ar putea ivi cu superiorii din aceasta cauza.


Astro-sfat: Nu te abate de la drumul tau!

Fecioara

Nativii in Fecioara nu muncesc pentru ca trebuie, ci pentru ca le place si nu suporta inactivitatea. De aceea, se vor dedica profund pe plan profesional.

2013 este un an promitator pentru Fecioare. Tinand cont de implicarea lor, succesul si promovarea nu sunt prea departe. Relatia cu superiorii va fi benefica si va avea loc un schimb de idei din care vor avea de invatat ambele parti.

Prin urmare, Fecioarele vor deveni piese de neinlocuit pentru functionarea unei institutii sau a unei intreprinderi. Cele mai mari beneficii vor veni pentru cei implicati in domenii ca cercetare, invatamant, media, contabilitate si notariat.

Astro-sfat: Ramai la fel de dedicat si lasa-te motivat de succesul tau!

Balanta

Nativii in Balanta sunt nascuti sub semn de aer. Prin urmare sunt mereu alerti, sociabili si curiosi. Au minti vii, puse in miscare de dorinta lor de cunoastere.

2013 va fi un an interesant si plin de provocari profesionale. Vor munci mai mult decat de obicei dar vor avea parte de un castig financiar sporit. Principala provocare va fi mentinerea statutului profesional, jongland cu dezamagiri, intarzieri si distrageri.

Vor intalni si cateva oferte tentate si vor fi ispiti de schimbarea locului de munca. Mare atentie insa la promisiunile care vi se fac de la sfarsitul lui februarie pana la inceputul lui iunie. Nu este cea mai buna perioada pentru a face schimbari in viata profesionala

Astro-sfat: Nu alerga dupa promisiuni vagi!

Scorpion

Acestia sunt oameni foarte motivati si competitivi cand vine vorba de cariera. De regula sunt tenaci si muncitori iar esecul nu este o optiune pentru ei.

In 2013 s-ar putea lovi de cateva dificultati din partea colegilor dar superiorii lor le vor aprecia eforturile datorita eticii profesionale de care vor da dovada. Pentru a-si atinge scopul, trebuie sa aiba multa multa rabdare si perseverenta pentru ca acesta se va materializa doar in timp.

Daca planuiesc o schimbare de cariera, astrele vor fi alaturi de ei incepand cu mai. Daca fac vreun pas in acest sens inainte de aceasta perioada, vor descopri cu regret ca nu a fost cea mai intelepta alegere.

 


Astro-sfat: Ramai in continuare un jucator de echipa!

Sagetator

Ceva din firea celor nascuti in acesta zodie ii mana permanent catre cunoastere. Le place sa comunice cu oamenii si sunt mereu deschisi catre nou. La locul de munca, sunt sufletul echipei si o tin adeseori bine sudata.

Acesta este anul in care ei vor capata mai multe responsabilitati pe plan profesional iar superiorii lor se asteapta ca ei sa faca fata cu succes. Mai mult de atat, acestia le vor cere Sagetatorilor sa-si potenteze capacitatea nativa pentru comunicare si relationare. In urma acestei presiuni, ei vor capata abilitati noi sau le vor dezvolta pe cele vechi iar la final vor fi rasplatiti din plin.

Cu toate acestea, succesul lor va fi contestat de cateva voci malitioase de care nu trebuie sa tina cont. Cel mai probabil, posibilitatea de promovarea va aparea in a doua jumatate a anului.

Astro-sfat: Nu pleca urechea la gurile rele!

Capricorn

Pentru ei, totul poate fi subiect de gluma in afara de munca si cariera. Sunt intotdeauna dedicati si lucreaza cu mult entuziasm, chiar si atunci cand nu le place in mod special ceea ce fac.
In acest an, ei nu se vor mai multi sa faca parte din echipa si atat.

Ambitia lor ii mana catre culmi mai inalte iar daca actualul loc de munca nu le ofera posibilitati de promovare, nimic nu ii va opri sa faca schimbari majore pe plan profesional. Succesula le va surade in mod special nativilor care lucreaza in mass media, finante sau management.

Pe de cealalta parte, simt nevoia constanta de a-si imbunanati performanta. De aceea, nu este exclus ca o parte din Capricorni sa se inscrie la diverse cursuri sau chiar sa inceapa o scoala noua.


Astro-sfat: Schimbarea trebuie sa vina doar in urma unei analize profunde!

Varsator

Varsatorii sunt oamenii inovatiei, profund independenti care nu pot trai intr-un spatiu inchis. Pentru a avea success profesional, acestia trebuie sa se indrepte catre un domeniu care sa le dezvolte imaginatia.

Anul acesta se vor concentra mai mult decat oricand asupra carierei. Partea negativa este ca pot fi dominati de dorinta de putere. De aceea, pot da dovada de nepasare si cruzime in ceea ce priveste problemele celorlalti.

Este indicat sa dea dovada de diplomatie si sa fie mai deschisi catre dialog si colaborare. In a doua jumatate a anului, apare perspectiva unei calatorii peste hotare care se poate finaliza cu o propunere permanenta de munca

Astro-sfat: Uneori este suficient doar sa faci parte din echipa!

Pesti

Motivati de puterea de exprimare, Pestii pot fi adeptii implinirii personale fara sa obtina neaparat si castiguri financiare.

Anul 2013 va fi definit de un nou succes pe plan profesional, inclusiv de beneficii materiale. Cu toate acestea, cu cat puterea e mai mare, si responsabilitatile vor fi pe masura.

In acelasi timp, Pestii vor fi inclinati si catre acte de caritate sau chiar munca de voluntariat. Cu toate acestea, ei nu trebuie sa piarda din vedere ca o schimbare pe plan profesional impacteaza puternic toate celelalte aspecte ale vietii lor si o decizie gresita le poate altera permanent restul vietii.

Astro-sfat: Incearca sa impaci deopotriva natura de visator cu necesitatile vietii de zi cu zi!

 

 Sursa: Kudika.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.