Ultima actualizare: azi, 08:47

teodora cronica carcotasilor2
Locale

O fetiță din Satu Mare, prezentatoare la Cronica Cârcotaşilor

teodora cronica carcotasilor2O fetiţă din judeţul Satu Mare a prezentat ultima emisiune Cronica Crâcotaşilor de la Prima TV, alături de Găinuşă şi Dezbrăcatu. Teodora Oroş din comuna Vama a avut acest vis şi a câştigat prin intermediul campaniei „Pune-ţi o dorinţă!”.

Fetiţa în vârstă de 12 ani din a vrut să formeze un trio împreună cu Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’, la pupitrul „Cronicii”, lucru care s-a şi întâmplat, în ediţia din 17 aprilie, difuzată în reluare duminică. 

Teodora a intrat pe site-ul Prima TV, le-a lăsat Cârcotaşilor mesajul cu dorinţa ei şi, din cele aproape 200 de postări, cererea ei a fost aleasă. O echipă Prima TV a mers la Vama şi i-a dat micuţei vestea. Teodora a sărit în sus de bucurie şi nu-i venea să creadă cât este de norocoasă.

„Să ştiţi că nu o să regretaţi că aţi ales dorinţa mea. O să fac o figură bună” le-a transmis Teodora, Cârcotaşilor, când a aflat că visul ei va deveni realitate. 

Urmăreşte „Cronica” de câţiva ani, iar rubricile ei preferate sunt „Top Ruşinică” şi „Cronicutza Culturală”. A devenit un adevărat vânător de bâlbe şi este foarte atentă la tot ce urmăreşte la televizor. De asemenea, este cu ochii pe scenete, pentru că, la fel ca şi Mişu Găinuşă, fetiţa scrie scenarii, pe care mai apoi le interpretează împreună cu sora şi prietenele sale.

De când a primit vestea, micuţa a numărat zilele rămase până la momentul în care urma să-i întâlnească pe Mişu Găinusă, Dezbrăcatu’ şi întreaga echipă. 

Marţi, 16 aprilie, după 14 ore de mers cu trenul, fetiţa şi familia sa au ajuns la Bucureşti. Odată ajunşi la Prima TV, aceştia au fost întâmpinaţi de Dezbrăcatu’, Cârcotaşul preferat al Teodorei. El i-a prezentat fetiţei studiourile, i-a făcut cunoştinţă cu colegii săi, a dus-o la cabina de machiaj… N-au zăbovit însă prea mult, pentru că urma să înceapă filmările. Teodora s-a alăturat Cârcotaşilor la repetiţii şi, fără emoţii, micuţa şi-a intrat imediat în rol.

 

“M-am simţit foarte bine când am văzut cum m-au primit Cârcotaşii. Dezbrăcatu’ este o persoană foarte amuzantă şi este exact aşa cum mi-l imaginam. N-am mai fost niciodată într-o cabină de machiaj. Mi-a plăcut şi la repetiţii. N-am avut emoţii”, spune fetiţa. 

A venit şi momentul mult aşteptat, filmarea emisiunii. Teodora a avut locul ei, bine delimitat la pupitrul Cârcotaşilor de o plachetă pe care era scris numele ei, la fel cum au Găinuşă şi Dezbrăcatu’.

Deşi era pentru prima dată în faţa camerelor de filmat, fetiţa s-a descurcat de minune, ca o adevărată profesionistă. Nu a lăsat să se vadă oboseala unui drum lung, făcut însă pentru a-şi îndeplini visul.

Conform scenariului, Teodora şi Dezbrăcatu’ s-au cam contrat, însă nu ar face niciodată acest lucru în realitate. 

“Dezbracatu este o persoana foarte de treabă. Este Cârcotasul meu preferat”, a spus fetiţa.

Timpul a zburat şi emisiunea a ajuns la final.

“Cred că a fost cea mai bună prezentare a Cronicii de până acum”, a spus Mişu Găinuşă. 

“Faptul că a stat mai mult pe lângă mine i-a oferit posibilitatea să înveţe foarte mult, să fie dezinvoltă, să nu aibă emoţii”, a continuat glumind Dezbrăcatu’.

“Teodora mi s-a părut foarte serioasă în ceea ce face. Mi s-a părut incredibil cum, după un drum de 14 ore cu trenul, a fost atât de fresh. Mi-a spus că este cea mai frumoasă zi din viaţa ei, pentru că a prezentat emisiunea împreuna cu mine şi Mişu. Cronica este emisiunea preferată, nu numai a ei ci şi a întregii comune Vama”, a adăugat Dezbrăcatu’. 

“Cred că după această experienţă prietenii mei o să mă vadă cu alţi ochi, mai ales că mulţi nu m-au crezut că voi prezenta emisiunea alături de Cârcotaşi. Îmi place la Mişu felul lui de a fi şi faptul că este serios, iar la Dezbrăcatu’, că este foarte amuzant. Cel mai greu a fost să citesc de pe prompter. Am avut emoţii, dar consider că au fost constructive. Prima TV mi-a îndeplinit dorinţa. Mulţumesc din suflet Prima TV”, a spus la final fetiţa.

Părinţii Teodorei au fost mândri de fiica lor şi s-au bucurat enorm pentru ea. Dacă tatăl nu se aştepta să o vad alături de Cârcotaşi, prezentând “Cronica”, mama ştia ce poate. “Chiar i-a stat bine între cei doi Cârcotaşi. Eu cred că s-a descurcat bine. Mulţumesc mult postului Prima TV, pentru că i-a acordat această şansă. Cred că Găinuşă şi Dezbrăcatu’ n-au fost dezamăgiţi de ea”, a spus mama Teodorei.

Cârcotaşii nu i-au îndeplinit doar Teodorei dorinţa ci şi surori sale mai mici, Diana, căreia i-au făcut o surpriză neaşteptată. Dacă Teodora a primit în dar placheta şi o diplomă cu fotografia şi autografele Cârcotaşilor, Diana şi-a îndeplinit visul de a avea o păpuşă “Monster high”.  

“Îmi place foarte mult păpuşa. A fost foarte frumos la emisiune”, a spus mezina familie Oroş.

Dacă vreţi să o cunoaşteţi mai bine pe Teodora, să aflaţi cum a reuşit fetiţa în vârstă de 12 ani, din localitatea Vama, să ajungă direct la pupitrul “Cronicii”, să vedeţi cum a decurs întâlnirea cu Cârcotaşii, ce s-a întâmplat în faţa, dar mai ales în spatele camerelor de luat vederi, puteți vedea înregistrarea emisiunii pe internet.

Emisiunea o găsiți la adresa: http://www.carcotasii.ro/tv/17-aprilie-2013_82.html

Sursa: carcotasii.ro

 

 

Un comentariu

  1. Alin Răspunde

    Ma bucur ca noi satmarenii ne putem mandrii in toata tara cu tineri deosebiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.