Ultima actualizare: azi, 11:21

Olimpia Satu Mare Soimii Pancota
Locale

Olimpia Satu Mare – Şoimii Pâncota 1-0. Meciul ratărilor! (Galerie FOTO)

Olimpia Satu Mare Soimii Pancota Olimpia Satu Mare a bătut astăzi cu 1-0 pe Şoimii Pâncota, într-un meci al ratărilor. Meciul din liga a III-a a avut loc astăzi pe stadionul Olimpia, jocul fiind îngreunat de starea proastă a terenului, cauzată de precipitaţiile din ultimele zile.

Scorul a fost deschis în minutul 5 de către Petrică Dragoş, şi în ciuda ocaziilor numeroase, sătmărenii n-au mai reuşit să înscrie.

Echipa adversă părea a fi una de amatori, în condiţiile în care până şi căpitanul Cristi Irimia, portar, în loc de pase a trimis mingea în afara terenului, sau a scăpat balonul de sub picior. În cea de-a doua parte a jocului norocul său a fost că aproape toate şuturile sătmărenilor l-au lovit direct, astfel că nu au marcat.

Primul 11 al Olimpiei a fost alcătuit din Marius Şuta, Andrei Glodean, Mihăiţă Mureşan, Cosmin Iuhas, Petre Hanus, Adrian Micaş, Robert Villand, Petrică Dragoş, Kinczel Janos, Dan Grvilescu şi Daniel Feier. La pauză au ieşit Dan Gavrilescu şi Daniel Feier, fiind înlocuiţi cu Vlad Bujor şi Vasile Marinaş, iar în partea a doua au mai fost înlocuiţi Robert Villand cu Lucian Homorozan şi Petrică Dragoş cu Cristian Molnar.

Pe parcursul meciului, sătmărenii au avut cel puţin cinci ocazii foarte bune de a marca, însă nu au reuşit. Până la urmă şi scorul final, 1-0, a fost bun pentru campionat, chiar dacă nu mulţumitor pentru spectatori.

2 comentarii

  1. Attila Hajdu Răspunde

    bravo !!!

  2. Arad Răspunde

    Nu mai vorbiti prostii ca “Echipa adversă părea a fi una de amatori” stie tot Aradul ca meciul asta a fost cumparat :))) si ca Satu Mare ii va premia pe pancotani daca ii vor bate pe Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.