Ultima actualizare: azi, 17:50

oradean, urmarit national si intrnational
Locale

Orădean, urmărit naţional şi internaţional prins de poliţiştii sătmăreni

oradean, urmarit national si intrnationalUn bărbat de 46 de ani, din Oradea, urmărit naţional şi internaţional, care se sustrăgea de 9 ani executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat şi reţinut ieri, 16 aprilie a.c., de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Acţiunea în urma căreia persoana condamnată a ajuns în Arestul Poliţiei pentru executarea pedepsei, a beneficiat de sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare şi al ofiţerilor S.O.I. Oradea.

 În anul 2004, Zamfir G., de 46 de ani, din Oradea, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Haţeg, judeţul Hunedoara, la executarea a 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune. Bărbatul s-a sustras însă executării pedepsei, fiind dat în urmărire pe plan naţional şi internaţional.

Înainte cu o săptămână de a se împlini termenul la care intervenea prescripţia executării pedepsei, orădeanul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii sătmăreni, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Satu Mare. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost astfel pus în aplicare, persoana condamnată urmând a fi transferată ulterior în penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.