Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Ovidiu Silaghi a câştigat procesul cu ANI

Ovidiu SilaghiFostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, deputatul Ovidiu Silaghi, președinte al PNL Satu Mare a anunțat astăzi într-o conferinţă de presă că a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), după ce a fost acuzat de incompatibilitate şi urmează să acţioneze instituţia în judecată pentru a cere “prejudicii morale”.

“În momentul debutului campaniei electorale s-a început cercetarea Agenţiei Naţionale de Integritate împotriva mea. Vineri am avut rezultatul final, dosarul a fost casat, prin urmare am câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (…) Ei la primul termen nu s-au prezentat, la al doilea termen au zis că nu pot depune dosarul pentru că dosarul conţine informaţii confidenţiale despre conturile mele. Eu toate acele informaţii le făcusem publice într-o conferinţă de presă” a declarat Silaghi.

Cu toate acestea, Silaghi a afirmat că acuzațiile ANI şi-au făcut efectul, astfel că n-a mai fost propus în guvern.

Preşedintele PNL Satu Mare a mai precizat că va acţiona în instanţă ANI urmând să ceară şi prejudicii morale.

“În acest moment am câştigat procesul cu ANI şi oricum urmează să mă judec cu ei în continuare pentru daunele care mi le-au creat. Procedura cu ei n-am de gând s-o închei”, a adăugat fostul ministru.

În noiembrie 2012 ANI a anunțat că în urma procedurilor de evaluare Ovidiu Silaghi nu putea justifica existenta unei diferenţe în cuantum de 206.798 de lei, între cheltuielile efectuate şi veniturile realizate în timpul în care a fost ministru al Transporturilor şi Infrastructurii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.