Ultima actualizare: azi, 04:36
Locale

Patru bărbați care au tâlhărit o femeie au fost arestați de polițiști

arestatiPatru bărbați au fost arestați, fiind principalii suspecți în cazul unei tâlhării comise asupra unei femei de 54 de ani. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, beneficiind de sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I. şi al luptătorilor de acţiuni speciale, au depistat principalii suspecţi în cazul unei tâlhării comise asupra unei femei de 54 de ani, din Satu Mare.

Pentru probarea activităţii infracţionale în acest caz au fost efectuate percheziţii domiciliare şi puse în aplicare mandate de aducere, acţiunea poliţiştilor finalizându-se cu arestarea celor patru persoane suspectate de tâlhărie.

În luna octombrie a anului trecut, cei patru suspecţi depistaţi de poliţişti au pătruns pe timp de noapte în casa unei sătmărence de 54 de ani şi în urma exercitării de violenţe i-au sustras bunuri în valoare de aproape 8.000 de lei. Robert E., de 27 de ani, Viorel C., de 21 de ani, din Satu Mare şi Nicolae R., de 26 de ani, din Maramureş, coordonaţi de Zsolt C., de 42 de ani, din Satu Mare, liderul acestei grupări infracţionale, au intrat în locuinţa femeii, având feţele acoperite, şi i-au pulverizat spray iritant lacrimogen, apoi au legat-o cu un cablu electric. În timp ce victima era imobilizată, suspecţii au sustras din casă două laptop-uri, bijuterii, un aparat foto şi suma de 475 lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile furate şi să-i identifice pe toţi cei patru suspecţi, doi dintre aceştia fiind deja arestaţi într-o altă cauză. Robert E. şi Nicolae R. sunt încarceraţi în Arestul Poliţiei, fiind acuzaţi şi de sustragerea de bunuri în valoare de peste 400.000 lei, dintr-o locuinţă din Satu Mare.

În urma probelor administrate în cauză de poliţişti, au mai fost emise alte două mandate de arestare de către judecători, pe numele lui Zsolt C. şi Viorel C., pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, au fost extinse cercetările pentru a se stabili dacă suspecţii au mai comis şi alte infracţiuni, rezultând până în acest moment indicii cu privire la săvârşirea şi a altor infracţiuni de furt, din societăţi comerciale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. dora Răspunde

    sa lasati pe ei afara da o gresit oamenii astia dar nu sunt locuri de munca destule de aia o gresit oamenii astia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Scandal într-un bar din Doba

Poliţiştii Postului de Poliţie Doba au intervenit în cursul zilei trecute pentru aplanarea unui scandal izbucnit între mai multe persoane...

Închide