Ultima actualizare: azi, 07:43
sondaj Valer Marian
Locale

Sondaj prezentat de Valer Marian: USL conduce în Satu Mare şi Negreşti Oaş

sondaj Valer MarianSenatorul Valer Marian a prezentat astăzi rezultatele unor sondaje de opinie realizate în municipiul Satu Mare și orașul Negrești Oaș, care relevă că sătmărenii au în continuare cea mai mare încredere în USL, uniune care ar câștiga alegerile dacă acestea ar fi organizate duminica viitoare.

Sondajul a fost realizat în perioada 20-24 martie de PIAR MEDIA, la comanda sa.

Rezultatele arată că 60% dintre sătmăreni sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți de activitatea primarului Dorel Coica, aceștia considerând că proiectele de interes pentru municipiul Satu Mare ar fi realizarea celui de-al treilea pod, construirea de locuințe pentru tineri și izolarea termică a blocurilor.

În ce privește activitatea altor lideri USL, 70% dintre sătmăreni s-au declarat mulţumiți sau foarte mulţumiţi de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, 60% mulţumiţi sau foarte mulţumiţi de vicepreşedintele Mircea Govor.

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, cu candidatul cărui partid sau alianţă politică aţi vota?”, rezultatele au fost: USL – 54,3%, UDMR 30,7%, PDL – 6,7%, PPDD – 2,9%.

Dacă partidele din cadrul USL ar avea candidaţi separaţi la alegerile parlamentare, PSD ar obţine 38,3%, PNL 16,6%, UDMR 30,0%, PDL 6,0% şi PPDD 2,9%.

Sondajul mai prezintă şi gradul de notorietate şi de încredere al altor politicieni precum Valer Marian, Octavian Petric, Mircea Govor, Riedl Rudolf, Pataki Csaba, Kereskenyi Gabor, Ovidiu Silaghi.

Prezentăm în ataşament rezultatele celor două sondaje, pe Satu Mare şi Negreşti Oaş.

Sondaj Satu Mare

Sondaj Negresti Oas

20 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  E o intoxicare ieftină, marca patentată de senator!

 2. Satmarean Răspunde

  Ma lasi!? :)))) Te faci numai de rusine cu cifrele astea… Ce sa-i multumim lui Coica? Gropile si minciunile?? Mandinga si Tehnic Asist, are ce sa\’i multumeasca, nu noi! Ce sa-i multumim lui Stef? Ca ne duce cu zaharelul in privinta centurii de ocolire despre care nu se mai aude nimic?? Halal sondaj si politicieni!!

  • Avem di toate Răspunde

   Bãi da daca aia care contesta sondajul sunt tembeli iar aia care nu asta vor:gropi,bagabonti,cersetori,caini,noroi,furaciune prosti,Babuti,Coi(coaie ar fi plural,da suna obscen),Stefi,dementi,Valeri,zoaie,minciuni,demagogie,gunoi,Florisali,TehnicAsisti,Govorizi,mita,gazete,tembeleziuni,etc.E ca la supermarket,nu conteaza ca raftul geme de bunatati,cumperi doar ce iti permiti.

  • Arnold Răspunde

   Intrebari pentru Valer Marian:

   1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

  • Arnold Răspunde

   Adrian Stef hat Liebe gemacht mit Crina Babut Domuta und mit Brigitte vom Consiliul Judetean!

 3. ioan Răspunde

  nene marian,ia repeta matalutza sondajul acum ,dupa extraordinarile numiri efectuate de procurorul tradator la dns si restulgarantat ati pierdut 15 %

 4. ioan Răspunde

  dna,am vrut sa scriu.v-ati batut joc de romani cu numirile lui ponta.rusine sa-ti fie,procuror de doi lei.ce mi-e boc ,ce mi-e ponta.oricum,din nou marinarul betivan a facut praf si pulbere usl-ul.nu-mi ramane deacat,pentru prima data in viata mea,sda- spunFELICITARI BASE,ai facut din ponta un simplu pres .BRAVO.

 5. max Răspunde

  Saracu castor! Acesta-i modul lui de a-si cere iertare ! De la PSD care l-a debarcat, de la Silaghi, de la Stef , Coica si Govor! Cu alte cuvinte, esti un nimic daca ei vor asa, nu un revolutionar, un erou! Presul lor!

 6. Ghita Răspunde

  Nu cred ca este intoxicatie ieftina, deoarece de la conducerea judetului au fost ajutati foarte multi oameni. Si nu cum scriu altii in comentarii, ca doar pe criterii de rudenie, afaceri, etc. Ar fi frumos sa deschida ochii unii postaci portocalii, carora nu le place in opozitie 🙂

 7. Bella Răspunde

  SONDAJ EFECTUAT IN INTERIORUL usl!

 8. lia Răspunde

  daaa, oameni buni la suflet care au ajutat multi satmareni , nu doar pe criterii de rubedenie. Cel mai eleocvenr exemplu e un specimen de femeie de afaceri( matroana in modeling) care a fost instalata,tineti-va bine, director comercial la …Aeroport! ca tot e vrb de parasute!

 9. Bálint Răspunde

  Hazudnak a retkek!!!! Még itt is csaltok ti patkányok!!! Valer mikor takarodsz már vissza a diliházba ahonnan jöttél??!!

 10. x Răspunde

  bai V.M.! ne lasi cu astea? usl-ul e cu mult sub 50% pe cine vrei sa mai prostesti? bolnavule!

 11. piciu Răspunde

  @Balint: Scrie românește, nu te comporta ca un șobolan!

 12. zsolti Răspunde

  piciu .Ma duce cu gandul sa cred ca ai viata tare grea. Sau te-au batut parintii cand erai mic. Sau ti-a facut tatal tau ceva urat, urat de tot. Lasa ca trebuie sa traiasca si medicii psihiatrii, ca psihologii nu cred ca mai au ce sa-ti faca.Tare inapoiat trebuie sa fii ca sa nu intelegi ironia evidenta…. Daca taceai filozof ramaneai

 13. omu de stanga Răspunde

  NEMERNICU asta uita ca el l-a creat pe Govor , uita ca el a creat despotismul in satmar, uita ca la Gura targului spurca pe oricine pe drept pe nedrept, pe parteneri sau viitori parteneri LA FOSA SEPTICA CU TINE SI CREATURILE TALE , nesimtit precum ceea ce ai creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.