Ultima actualizare: azi, 21:56
Locale

Trei persoane au încercat să se sinucidă în acest week-end

urgente, UPU Satu MareÎn perioada 05 – 08 aprilie, la Unitatea de Primire Urgenţe a SJU Satu Mare au primit asistenţă medicală 360 persoane din care 73 au fost copii.

Opt persoane au ajuns la urgenţă după ce au fost agresate, cinci au fost victime ale unor evenimente rutiere, alte cinci persoane au fost în stare avansată de ebrietate, iar două au fost muşcate de câini.

Trei persoane au ajuns la UPU, cu mijloace proprii sau cu ambulanţa, după tentative de sinucidere, dintre care două prin ingestie de alcool şi medicamente, iar o persoană a încercat să se sinucidă prin automutilare. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a consumat alcool şi a ingerat 20 de tablete dintr-un sedative. Pacientul a fost internat în cadrul secţiei de Terapiei Intensivă, iar starea lui este stabilă.

Un alt bărbat în vârstă de 48 de ani, a fost internat la Psihiatrie după ce a încercat să-şi ia viaţa tot prin ingestie de alcool cu medicamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Fermierii pot depune la APIA cererile pentru subvenţii la ovine şi caprine

Crescătorii de ovine şi caprine din judeţ pot solicita de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Satu...

Închide