Ultima actualizare: azi, 16:06
batut de politistii din ungaria
Locale

Un sătmărean a murit după ce a fost bătut de poliţiştii din Ungaria

batut de politistii din ungariaUn bărbat a decedat în spital după ce a fost bătut de poliţiştii din Ungaria. Victima este originară din judeţul Satu Mare şi se mutase în Ungaria în urmă cu 20 de ani.

Potrivit Antena 3, Ambasada României la Budapesta cere mai multe informaţii despre ancheta în cazul românului omorât în bătaie de poliţiştii maghiari.  Potrivit procuraturii din Ungaria, doi poliţişti l-au bătut timp de două ore pe un român de 47 de ani care era suspectat că a furat o drujbă.  Cei doi poliţişti au fost suspendaţi şi sunt cercetaţi în stare de arest pentru omucidere. Ei riscă o pedeapsă până la 12 ani de închisoare.

Incidentul a avut loc la o secţie de poliţie dintr-o localitate din sud-estul Ungariei. Jozsef Bara, originar din Satu Mare, fusese arestat pentru un furt minor şi adus la secţia de poliţie pentru interogatoriu.

Cei doi poliţişti l-au lovit pe român cu pumnii şi picioarele până când acesta a rămas fără suflare, spun procurorii. Medicii chemaţi la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa. Agenţii au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de uz excesiv de forţă şi omor.

Jozsef se mutase în Ungaria în urmă cu 20 de ani. Membrii familiei şi prietenii românului au fost şocaţi de incident. 

Ministrul Afacerilor Externe a cerut explicaţii autorităţilor ungare. Oficialii români le-au transmis să ia măsuri imediate ca cei doi poliţişti maghiari să fie pedepsiţi. Jozsef Bara va fi înmormântat în România zilele următoare.

Sursa: Antena 3

8 comentarii

 1. nu conteaza Răspunde

  Acuma unde ii Kereskenyi Gabor, sa comenteze si dece nu i-a atitudine? sa mearga un Ungaria la CNDC-ul lor sa reclame…. sau asta nu ii important pentru stimabilul domn, ca doar barbatul batut pana la moarte de compatriotii deputatului ii roman.

 2. Bubu Răspunde

  Bine ca si decedatul e compatriotul sau :)))))

 3. Megyesi Margit Răspunde

  nu trebuie sa mearga Kerecskenyi Gabor sa rezolve problema acolo justitia si fi linistita osa rezolva corect

 4. Mariana Galea Răspunde

  E strigator la Cer.!!!!!…..

 5. Márton Aranyos Răspunde

  revoltator ce se-ntimpla in ungaria de citva ani, pffff….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Marcela Papici, reconfirmată în funcţia de presedinte a OMFL Satu Mare

Joi, 11 aprilie 2013 a avut loc adunarea generala a Organizatiei Municipale a Femeilor Liberale Satu Mare. Sedinta a avut...

Închide