Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

A intrat cu tractorul într-un stâlp

tractor-in-stalpUn tânăr de 31 de ani, care nu deținea permis de conducere a intrat într-un stâlp de electricitate. Ieri, în jurul orei 13.00, un localnic din Răteşti a sesizat Poliţia prin intermediul unui apel 112, reclamând că un tractor a lovit stâlpul de  din faţa casei sale, distrugându-l.

Poliţiştii Secţiei 4 Beltiug au intervenit de îndată la faţa locului, stabilind că tractorul fusese depăşit de un autocamion, iar şoferul manevrând volanul spre dreapta, a acroşat stâlpul de curent. Conducătorul tractorului, Ioan G., de 31 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în schimb poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere de nicio categorie. Mai mult, extinzând cercetările au ajuns şi la persoana care încredinţase vehiculul spre a fi condus pe drumurile publice, astfel încât şi Francesco M., de 43 de ani, este cercetat în acest dosar.

Firma de electricitate va stabili cu exactitate prejudiciul cauzat în urma acestui incident, iar conducătorul auto Ioan G. este anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de distrugere din culpă şi conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.