Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

Au tâlhărit un minor, pretinzând că sunt controlori de bilete

controlori bileteDoi tineri care pretindeau că sunt controlori de bilete au tâlhărit un minor de 15 ani din Satu Mare. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare i-au identificat pe CLAUDIU P., de 21 ani şi CRISTIAN P, de 20 ani, ca fiind autorii tâlhăriei comisă în data de 05.04.2013 asupra părţii vătămate R.M., de 15 ani.

Cei doi, în timp ce se aflau pe autobusul care circula pe ruta de transport nr.1, sub pretextul că ar fi „controlori de bilete ” i-au solicitat minorului R.M. biletul. Acesta a prezentat o legitimaţie de călătorie, despre care cei doi falşi controlori au afirmat că ar avea termenul de valabilitate expirat, motiv pentru care i-au cerut minorului să coboare în staţia de pe stada Martirilor Deportaţi, unde sub ameninţarea unui cuţit i-au sustras părţii vătămate un telefon mobil. Prejudiciul, în valoare 1 000 lei, a fost recuperat.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că susnumiţii sunt autorii a încă două infracţiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului Satu Mare în luna noiembrie 2010  şi aprilie 2013, prin care au cauzat un prejudiciu de 2000 lei.

Cei doi sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Satu Mare în vederea ducerii acestora în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A început sacrificarea mieilor de Paște (Galerie FOTO)

În Piața de Vechituri a început astăzi sacrificarea mieilor de Paște. Crescătorii de animale oferă miei spre vânzare la 14...

Închide